Προκλητικός Κοντολέων στην Εξεταστική για τις υποκλοπές: “Ήρθα γιατί με καλέσατε, αλλά δεν θα πω τίποτα”

 Προκλητικός Κοντολέων στην Εξεταστική για τις υποκλοπές: “Ήρθα γιατί με καλέσατε, αλλά δεν θα πω τίποτα”

Ο Παναγιώτης Κοντολέων ο αποπεμφθείς διοικητής της ΕΥΠ αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να άρει το απόρρητο, ώστε να καταθέσει ο Παναγιώτης Κοντολέων τα πραγματικά γεγονότα, με την ΝΔ να απορρίπτει με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση. Η εξέταση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ τελικά διακόπηκε και θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι ο προκάτοχός του στην ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης έδωσε απαντήσεις και δεν κρύφτηκε πίσω από το απόρρητο, ο Παναγιώτης Κοντολέων ακολούθησε κατά γραμμή την ομερτά που έχει επιβάλλει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.

«Ήρθα γιατί με καλέσατε, αλλά δεν θα πω τίποτα» ανέφερε προκλητικά και αρνήθηκε να απαντήσει αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Αίσθηση προκάλεσε η απάντησή του για τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε στην διοίκηση της ΕΥΠ, καθώς σύμφωνα με το documentonews.gr είπε ότι «τα ένσημά μου στην πιάτσα με έκαναν κατάλληλο για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ».

«Δεν δύναμαι να απαντήσω για τον κ. Σπίρτζη» είπε όταν ρωτήθηκε για την αποκάλυψη του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για την παγίδευση του κινητού του από το Predator.

Σχετικά Άρθρα