Οικονόμου: “Ο κ. Τσίπρας που τσάκισε τη μεσαία τάξη σήμερα επιχειρεί να εμφανιστεί ως υπερασπιστής της”

 Οικονόμου: “Ο κ. Τσίπρας που τσάκισε τη μεσαία τάξη σήμερα επιχειρεί να εμφανιστεί ως υπερασπιστής της”

Ο κ. Τσίπρας, που κατά ομολογία δικών του υπουργών, τσάκισε τη μεσαία τάξη και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα από επιλογή, σήμερα επιχειρεί, με ψέματα και αερολογίες, να εμφανιστεί ως υπερασπιστής της» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ.

 Επισημαίνει ότι τα στοιχεία είναι αποστομωτικά, καθώς, όπως αναφέρει, «από το 2020 μέχρι και το τέλος του 2022 θα έχουν διατεθεί για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές 33 δις ευρώ από το ΕΣΠΑ, το ταμείο ανάκαμψης και τον τακτικό προϋπολογισμό».
 
Ο κ. Οικονόμου σημειώνει ότι μέσα σε ένα δυσχερέστατο διεθνές περιβάλλον, η κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα την ελληνική επιχειρηματικότητα, τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει: «θα βοηθούσε, ενδεχομένως, την προετοιμασία του κ. Τσίπρα για την ΔΕΘ μια αίτηση κατάθεσης επισήμων εγγράφων και στοιχείων στα αρμόδια υπουργεία».

Σχετικά Άρθρα