Ηλιόπουλος: Η ΝΔ οφείλει να καλέσει Λαβράνο και Μπίτζιο στην εξεταστική για τις υποκλοπές

 Ηλιόπουλος: Η ΝΔ οφείλει να καλέσει Λαβράνο και Μπίτζιο στην εξεταστική για τις υποκλοπές

Να ανασκευάσει και να καλέσει στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο των υποκλοπών τους Γ. Λαβράνο και Φ. Μπίτζιο, καλεί τη ΝΔ ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τις νέες αποκαλύψεις του InsideStory για τους δύο επιχειρηματίες, που σχετίζονται με τις εταιρείες Krikel και Intellexa. 

«Οι νέες αποκαλύψεις που κάνει σήμερα το InsideStory για τους δύο επιχειρηματίες κ.κ. Λαβράνο και Μπίτζιο που σχετίζονται με τις εταιρείες Krikel και Intellexa δεν αφήνουν περιθώρια στη ΝΔ. Οφείλει να ανασκευάσει και να τους καλέσει στην Εξεταστική Επιτροπή» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Ειδικά, μετά την αποκάλυψη ότι και ο Χρήστος Σπίρτζης παρακολουθούνταν με το κακόβουλο λογισμικό Predator και ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί η έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που έχει ζητήσει από την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας» σημειώνει. 

«Ενδεχόμενη επιμονή της ΝΔ στην άρνηση κλήσης τους είναι ομολογία συγκάλυψης των ευθυνών τού κ. Μητσοτάκη» υπογραμμίζει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει την ανάρτηση του με φωτογραφία που, όπως αναφέρει, απεικονίζει τον Γιάννη Λαβράνο μαζί με τον Θάνο Πλεύρη σε συλλαλητήριο για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας το 2018 και η οποία, όπως προσθέτει, προέρχεται από δημόσια ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα