Θεοδωρικάκος για δολοφονία Καραϊβάζ: “Η έρευνα θα φθάσει μέχρι τέλους”

 Θεοδωρικάκος για δολοφονία Καραϊβάζ: “Η έρευνα θα φθάσει μέχρι τέλους”

Τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ συνάντησε ιδιωτικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αναφορικά με τη συνάντηση του υπουργού με τη χήρα του δολοφονηθέντος, Γιώργου Καραϊβάζ, κύκλοι του Υπουργείου σχολίασαν:

«Η εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μία, πάγια και ξεκάθαρη: καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Η ίδια εντολή ισχύει, προφανώς, και για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας».

Οι κύκλοι του υπουργείου ανέφεραν επίσης πως «κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες. Όσος καιρός και να περάσει», συμπληρώνοντας πως «είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».

Σχετικά Άρθρα