ΝΔ: Ο Σκουρλέτης ομολογεί την “πολιτική τερατογένεση”, περιμένουμε τι θα πει ο Ανδρουλάκης

 ΝΔ: Ο Σκουρλέτης ομολογεί την “πολιτική τερατογένεση”, περιμένουμε τι θα πει ο Ανδρουλάκης

Στον Νίκο Ανδρουλάκη απευθύνεται η ΝΔ και ρωτά ευθέως αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εντάσσει τον εαυτό του και το κόμμα του στο σενάριο στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ 2022 για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ.

Προηγήθηκε δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει το σενάριο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ «αναγκαίο για τη χώρα», και τη ΝΔ να απαντά σημειώνοντας με νόημα ότι «αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Ανδρουλάκη για το πόσο αναγκαία θεωρεί τη συγκυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βαρουφάκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε ως «αναγκαίο για τη χώρα», το σενάριο που περιέγραψε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης μετά την κάλπη της απλής αναλογικής, με τη συμμετοχή του κ. Βαρουφάκη, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βαρουφάκης έχει ήδη τοποθετηθεί θετικά, αν είναι να ξαναπιάσουν το νήμα εκεί που το άφησαν το το 2015. Το πόσο αναγκαίο είναι αυτό για τη χώρα, το θυμούνται με φρίκη οι Ελληνες.

Και η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει: «Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Ανδρουλάκη για το πόσο αναγκαία θεωρεί τη συγκυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βαρουφάκη».

Σχετικά Άρθρα