Δολοφονία Καραϊβάζ: Η ανάρτηση της συζύγου του και η συνάντηση με τον Θεοδωρικάκο

 Δολοφονία Καραϊβάζ: Η ανάρτηση της συζύγου του και η συνάντηση με τον Θεοδωρικάκο

Συνάντηση με τη σύζυγό του Γιώργου Καραϊβάζ, θα έχει στις 18:00 το απόγευμα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Η συνάντηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση της χήρας του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, στην οποία άφηνε αιχμές τόσο για την πορεία των ερευνών, όσο και για ελλιπή ενημέρωση από την ηγεσία του Υπουργείου, αλλά και τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

«Μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη δικαιοσύνη», θα συνεχιστεί η έρευνα για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ», ξεκαθάριζε την Κυριακή σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στην ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ.

«Αναρωτιέμαι ο κύριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που τόσο ευαίσθητες κεραίες έχει και ασχολείται με το παραμικρό θέμα ακόμα και για μια συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Γερμανούς τουρίστες και συχνά απαντάται μέσω του τηλεοπτικού φακού δεν έχει την παραμικρή ευθιξία να ασχοληθεί με τη δολοφονία ενός εργάτη του Τύπου μέρα – μεσημέρι μπρος στο σπίτι του;», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ στην ανάρτηση της, σχολιάζοντας παράλληλα ότι ο νέος επικεφαλής του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, δεν έχει ενημερώσει την οικογένεια για τις έρευνες, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του.

«Τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής έχουν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ. Ανεξάρτητα από αυτό, η χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί», καταλήγει η ανακοίνωση-απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που ξεκαθαρίζει παράλληλα ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τέλους.

Το συμβόλαιο θανάτου του δημοσιογράφου, παραμένει ανεξιχνίαστο 17 μήνες μετά την άγρια δολοφονία. Τόσο οι ηθικοί αυτουργοί που έδωσαν την εντολή, όσο και οι πληρωμένοι εκτελεστές, παραμένουν άγνωστα πρόσωπα.

Σχετικά Άρθρα