Στην εντατική βρέθηκε πιλότος της Formula 1 – Η κατάσταση υγείας του

 Στην εντατική βρέθηκε πιλότος της Formula 1 – Η κατάσταση υγείας του

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχε η επέμβαση ρουτίνας για την αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας στου A. Albon, καθώς ο Ταϊλανδός πιλότος της Williams παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές.

Επιπλοκές κατά τη διάρκειας της επέμβασης αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης παρουσίασε ο Alex Albon, ο οποίος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο πιλότος της Williams εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα κατά την ανάνηψή του με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Ο Albon πέρασε όλη τη νύχτα στη μονάδα της εντατικής θεραπείας από την οποία βγήκε το πρωί της Κυριακής. Πλέον νοσηλεύεται σε κανονικό θάλαμο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο.

Αν όλα πάνε καλά, ο Alex Albon θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου τρεις εβδομάδες, ταξιδεύοντας έως και τη Σιγκαπούρη για το Grand Prix που θα διεξαχθεί εκεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Albon αντικατέστησε στη Monza ο De Vries, ο οποίος στην πρώτη εμφάνιση της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 κατάφερε να τερματίσει ένατος.

Σχετικά Άρθρα