Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 19χρονη που κατήγγειλε αστυνομικό για σεξουαλική κακοποίηση

 Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 19χρονη που κατήγγειλε αστυνομικό για σεξουαλική κακοποίηση

Απειλές για τη ζωή της καταγγέλλει ότι δέχεται η 19χρονη που κακοποιούνταν σεξουαλικά από αστυνομικό στην Ηλιούπολη.

Ο αστυνομικός βρίσκεται ακόμα προφυλακισμένος και μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί δικάσιμος. Το κορίτσι βίωνε εφιαλτικές στιγμές αφού ο αστυνομικός την είχε «διαφημίσει» μέσω γνωστής ιστοσελίδας ερωτικών συντρόφων και την εξέδιδε σε ξενοδοχεία.

«Συνήθως πήγαινα σε τρία – τέσσερα ραντεβού, σχεδόν σε καθημερινή βάση ενώ ήταν λίγες οι μέρες που δεν είχα κανένα ραντεβού. Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στο Δ…αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχιζε να με απειλεί. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η 19χρονη.

Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με την συνήγορό της, όσο πλησιάζει ο καιρός που εκπνέει το 18μηνο της προφυλάκισής του και θα πρέπει να αποφυλακιστεί, η 19χρονη δέχεται απειλές «Είτε βρίσκουν τη μητέρα της είτε παίρνουν την ίδια και την απειλούν, της στέλνουν μηνύματα, όλοι της λένε ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει στο δικαστήριο, το παιδί δε βγαίνει από το σπίτι γιατί φοβάται» δηλώνει στο STAR η δικηγόρος της 19χρονης.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά Άρθρα