ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: “Σενάρια συνωμοσιολογίας” – “Σε λίγο θα πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί”

 ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: “Σενάρια συνωμοσιολογίας” – “Σε λίγο θα πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί”

Σφοδρότατη κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη συνέντευξη Τύπου στην 86η ΔΕΘ, άσκησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, αναφορικά με τις απαντήσεις του Πρωθυπουργού για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και τα σενάρια συνεργασίας των δύο κομμάτων.

«Σε λίγο θα μας πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί και ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator» απαντούν από το ΠΑΣΟΚ στα όσα ο πρωθυπουργός είπε κατά τη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ για τις παρακολουθήσεις. Καλούν δε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει το απόρρητο ώστε να γίνουν όλα δημόσια σχολιάζοντας πως «σε άλλη περίπτωση θα είναι αυτός που επιλέγει τους ψιθύρους, δίνοντας τροφή στην τοξικότητα».

«Στην τρίωρη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού καταδείχθηκε από την αφωνία του για τον κ. Τσίπρα και τις συνεχείς επιθέσεις του στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ποιος είναι ο στρατηγικός του αντίπαλος.

Προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από την αλήθεια. Σε λίγο θα μας πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί και ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκπροσωπούν πρακτικές του χθες και δύο μοντέλα διακυβέρνησης, που διαπνέονται από καθεστωτισμό και συσσώρευσαν στους πολίτες περισσότερα προβλήματα από όσα υποσχέθηκαν να λύσουν» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συμπληρώνουν πως «ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει νωπή ισχυρή εντολή από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για αυτόνομη πρωταγωνιστική πορεία.

Ως προς τη θεσμική εκτροπή στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ο ανιψιός του, εφόσον υπάρχει κατά τα λεγόμενα του “τεκμηριωμένη” παρακολούθηση, ας τηρήσει το νόμο που του δίνει τη δυνατότητα ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ να άρει το απόρρητο για τους υφισταμένους του, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός στο προσκήνιο και νόμιμα την αλήθεια.

Σε άλλη περίπτωση θα είναι αυτός που επιλέγει τους ψιθύρους, δίνοντας τροφή στην τοξικότητα».

Σχετικά Άρθρα