Δημοσιογράφος του ESPN δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ζωντανή σύνδεση (vid)

 Δημοσιογράφος του ESPN δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ζωντανή σύνδεση (vid)

Η ρεπόρτερ του ESPN, Τζέσικα Ντίας, είχε μια δυσάρεστη εμπειρία με έναν οπαδό, λίγο μετά τη νίκη της Φλαμένγκο επί της Βελέζ με 2-1 και την πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores.

Η ρεπόρτερ του ESPN βγήκε σε ζωντανή σύνδεση, καλύπτοντας το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών της Φλαμένγκο, ένας άνδρας – από τους παρευρισκόμενους – τη φίλησε στο μάγουλο.

Η δημοσιογράφος προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να μην δείξει την – δικαιολογημένη – ενόχληση της, αλλά το… παγωμένο χαμόγελο που είχε στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της. Την ίδια στιγμή, σχεδόν όλοι οι φίλοι της Φλαμένγκο που ήταν στο σημείο, ξαφνικά εξαφανίστηκαν.

Ο συγκεκριμένος οπαδός της Φλαμένγκο ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη και του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα, αλλά και η έξοδος από το Ρίο.

Σαν να μην της έφτανε το δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε, η ρεπόρτερ δέχτηκε κριτική από ορισμένους, γιατί θεωρήθηκε πως «κυνήγησε» την υπόθεση και τον δράστη. Από τη μεριά της, η Τζέσικα Ντίας έκανε σαφές πως δεν ήταν ένα… αθώο φιλί, αλλά σεξουαλική παρενόχληση.

Σχετικά Άρθρα