Λάρισα: Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 35χρονης

 Λάρισα: Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 35χρονης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Λάρισας για τη νέα γυναικοκτονία που έγινε στο κέντρο της Λάρισας αυτή την φορά, σε υπόγειο διαμέρισμα-τρώγλη στο οποίο διέμενε περιστασιακά το θύμα με τον 27χρονο Πακιστανό σύντροφό της.

Η 35χρονη ήταν χρόνια τοξικοεξαρτημένη από την ηλικία των 18 της ετών κιόλας και ζούσε μαζί με τον 27χρονο, με τον οποίο περιφέρονταν και ενίοτε έμεναν σε αυτό το διαμέρισμα υπό την μορφή κατάληψης.

Χθες το μεσημέρι, περίοικοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα της 35χρονης και όταν κάλεσαν την Αστυνομία και εισήλθαν στον χώρο, την βρήκαν νεκρή, σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένη με ένα πάπλωμα, ενώ έφερε και τραύμα στο δεξί κρόταφο, από άγνωστο αντικείμενο. Ο χρόνος θανάτου της υπολογίζεται πριν περίπου 4 ημέρες.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές, το θύμα είχε έντονες προστριβές το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος είναι άφαντος και αναζητείται από χθες από την Αστυνομία για να κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν το έγκλημα, λαμβάνουν καταθέσεις από το περιβάλλον του θύματος και αναζητούν βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή, ενώ στην δικογραφία που θα υποβάλλουν θα ζητήσουν να εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του βασικού υπόπτου.

Ο 27χρονος μάλιστα φέρεται τις προηγούμενες ημέρες, πριν βεβαίως γίνει γνωστό το έγκλημα, να αποπειράθηκε να περάσει τα σύνορα στην Ειδομένη για την Β. Μακεδονία, μαζί με άλλους αλλοδαπούς, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και την περασμένη Τρίτη αφέθηκε ελεύθερος.

Από χθες έχουν ενημερωθεί όλες οι Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στα σύνορα ώστε να εντοπιστεί στην περίπτωση που επιχειρήσει να διαφύγει από την χώρα εκ νέου, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αν αυτό είναι κάτι που ήδη το έχει καταφέρει, αφού το έγκλημα έγινε γνωστό μόλις χθες. Ο 27χρονος Πακιστανός είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά.

Σχετικά Άρθρα