“Βροχή” οι σφαίρες: Τέσσερα περιστατικά με πυροβολισμούς σε 48 ώρες στη Δυτική Αττική

 “Βροχή” οι σφαίρες: Τέσσερα περιστατικά με πυροβολισμούς σε 48 ώρες στη Δυτική Αττική

Δυστυχώς οι άσκοποι πυροβολισμοί και οι αδέσποτες σφαίρες είναι καθημερινό φαινόμενο στη Δυτική Αττική. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε ένα 48ωρο, δηλαδή από το μεσημέρι της Δευτέρας έως τα ξημερώματα της Τετάρτης, σημειώθηκαν τέσσερα τέτοια περιστατικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, ένας 31χρονος μετέβη στο Θριάσιο έχοντας δεχθεί πυρά στα πόδια από κυνηγετικό όπλο. Ανέφερε ότι περπατούσε στα Άνω Λιόσια και δεν κατάλαβε τι συνέβη. Στη δεύτερη περίπτωση, στον Ασπρόπυργο, ένας 34χρονος είχε διαπληκτισμό με αγνώστους οι οποίοι έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα. Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν 30 κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών. Στην ίδια περιοχή έγινε και το τρίτο περιστατικό. Ένας 39χρονος ανέφερε ότι την ώρα που οδηγούσε, ένιωσε ότι πέρασαν σκάγια από το αυτοκίνητό του. Τραυματίστηκε στα χέρια, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του και άλλα τέσσερα ΙΧ.

Τέλος, ένας 53χρονος συνελήφθη στο Μενίδι για άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα. Από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών. Ο γεμιστήρας είχε μέσα 20 σφαίρες, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν 12 κάλυκες.

Σχετικά Άρθρα