Ποδοσφαιρική πανδαισία με δυνατές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League

 Ποδοσφαιρική πανδαισία με δυνατές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League

Τσανάι Ντόραλντ, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ μιλάει για τις στοιχηματικές επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Οι πρώτες μάχες για τη φάση των ομίλων  του Champions League, Europa League και Conference League συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τον κ. Τσανάι Ντόραλντ, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα, οι ευρωπαϊκοί αγώνες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού: «Κάθε φορά που υπάρχει αγωνιστική δράση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το ενδιαφέρον του κοινού αυξάνεται και τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν την τιμητική τους. Ο κόσμος μελετά το κουπόνι, ανταλλάσσει ιδέες και κάνει τις στοιχηματικές του επιλογές. Η άμεση επαφή με την παρέα, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σε μεγάλες οθόνες, είναι κάποια πράγματα που μόνο τα καταστήματα ΟΠΑΠ μπορούν να προσφέρουν», τονίζει ο κ. Τσανάι.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όπως εξηγεί ο κ. Τσανάι, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλες τις αναμετρήσεις. Μάλιστα, οι αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι οι καλύτερες που προσφέρθηκαν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «Οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές. Ανάμεσα σε αυτές είναι το τελικό αποτέλεσμα, η διπλή ευκαιρία, το αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, το τελικό αποτέλεσμα & over/under, το να μην δεχθεί γκολ η γηπεδούχος/φιλοξενούμενη, το να μπει γκολ πριν το 30’, ο παίκτης θα σκοράρει πρώτος και πολλές ειδικές αγορές παικτών».

Τσανάι Ντόραλντ, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τον αγώνα Ναντ-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Γαλλία και την έδρα της Ναντ, για την πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Europa League. Ο κ. Τσανάι, μιλά για τον αγώνα της Πέμπτης και τις προσφορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «Το κατάστημα μας αποτελεί προορισμό των φίλων του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Ο αυριανός αγώνας με τη Ναντ είναι πολύ σημαντικός και πιστεύω πως η κίνηση στο μαγαζί θα είναι πολύ αυξημένη. Το ματς ξεκινά στις 22:00, αλλά ο κόσμος έρχεται αρκετή ώρα νωρίτερα για να μελετήσει το κουπόνι και να επιλέξει το τι θα ποντάρει από τις επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Οι στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές, όπως το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, ο παίκτης που θα σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα, το σκορ πολλαπλών επιλογών, το να κερδίσει ο Ολυμπιακός και τα δύο ημίχρονα, η διαφορά νίκης, η διπλή ευκαιρία & σύνολο γκολ, η ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, το over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα και ο παίκτης που θα δεχθεί κάρτα. Στον αγώνα προσφέρεται και η Επιστροφή Στοιχήματος», τονίζει ο κ. Τσανάι.

Σχετικά Άρθρα