“Με ξυπνήσανε λιπόθυμο στη λάσπη” – Τι λέει ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες στο Allou Fun Park (vid)

 “Με ξυπνήσανε λιπόθυμο στη λάσπη” – Τι λέει ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες στο Allou Fun Park (vid)

Δηλώσεις στον ΑΝΤ1 παραχώρησε ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες που είχε χθες το σοβαρότατο ατύχημα στο Allou Fun Park.

Ο νεαρός διαψεύδει τα περί μη εκτροχιασμού που υποστηρίζει η εταιρία και περιγράφει τι ακριβώς συνέβη κατά τη δική του πάντα εκδοχή.

«Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν έχει κάποια ζώνη. Όπως λειτουργεί δηλαδή (…). Μπήκαμε τέσσερα άτομα στο τρενάκι που είναι για τέσσερα άτομα. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα που κατεβαίνει στο νερό, δεν υπήρχε νερό καν, δεν μας φρέναρε καμία τροχαλία και αμέσως μετά είχε μια στροφή δεξιά και εκτροχιάστηκε, φύγαμε εκτός και πέσαμε στο νερό.

Με ξυπνήσανε λιπόθυμο στη λάσπη, μέσα στο νερό. Έχω χτυπήσει στα πλευρά, έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στον ώμο και το δεξί πόδι», 

Για τους άλλους τραυματίες, ο 25χρονος υποστηρίζει πως μία κοπέλα «έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και τρύπα στον πνεύμονα» και «το παιδί το άλλο έχει ρήξη σπλήνας».

«Μας είπανε ότι “δεν είναι έτσι τα πράγματα, εσείς σηκωθήκατε”»

Αναφορικά με το εάν το πάρκο έχει επικοινωνήσει μαζί τους είπε ότι «ήρθανε εδώ πέρα μόνο και μόνο για να πιάσουνε ένα παιδί και να του πούνε και καλά ότι “δεν είναι έτσι τα πράγματα, σηκωθήκατε εσείς στο τρενάκι”».

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως «ήρθανε για να μας ρίξουνε και καλά ότι φταίγαμε εμείς. Εμείς κρατιόμασταν και δεν είμαστε 12 χρονών παιδιά να σηκωθούμε, για να διασκεδάσουμε πήγαμε».

Σχετικά Άρθρα