ΗΠΑ: Αυτός είναι ο λόγος που αυτοκτόνησε η 27χρονη παρουσιάστρια

 ΗΠΑ: Αυτός είναι ο λόγος που αυτοκτόνησε η 27χρονη παρουσιάστρια

Σύμφωνα με τη «Mirror», η 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων της εκπομπής του WAOW, στο κανάλι 9 των ΗΠΑ, φαίνεται πως προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα επειδή βρήκε κρυμμένο στο σπίτι της ένα γυναικείο εσώρουχο, που προφανώς δεν ήταν της ίδιας.

Η Νίνα Πατσόλκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο με τον 38χρονο σύντροφό της, Κάιλ, ωστόσο φέρεται να την εγκατέλειψε επτά εβδομάδες πριν το ζευγάρι παντρευτεί.

Οι φίλοι της Νίνα υποστήριξαν ότι φαινόταν να επενδύει περισσότερο στη σχέση τους από ό,τι ο 38χρονος, ο οποίος έχει δύο παιδιά, με έναν φίλο της να υποστηρίζει στη «Mail Online»: «Διαφωνούσαν συνέχεια και φαινόταν ότι η Neena ήταν περισσότερο ερωτευμένη με τον Kyle, παρά εκείνος μαζί της».

«Δεν θέλω καν να πάω στη Νίνα. Το μόνο που παίρνω από αυτήν είναι μια φοροαπαλλαγή»

Η 27χρονη παρουσιάστρια φαίνεται πως άρχισε να υποψιάζεται ότι ο αρραβωνιαστικός της, διευθυντής εμπορικών πωλήσεων, είχε αναζωπυρώσει ένα ειδύλλιο με μια πρώην σχέση του.

Ένας φίλος του ισχυρίστηκε ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο Κάιλ του είχε δείξει γυμνή φωτογραφία μιας πρώην και είπε: «Κοίταξε το στήθος και τον κ*** της, μακάρι το σώμα της Νίνα να ήταν έτσι».

Κάποιες φορές μάλιστα έλεγε κυνικά: «Δεν θέλω καν να πάω σπίτι, στη Νίνα. Το μόνο πράγμα που παίρνω από αυτήν είναι μια φοροαπαλλαγή, επειδή βγάζει μόνο 47.000 δολάρια το χρόνο».

Η Νίνα και ο Κάιλ επρόκειτο να παντρευτούν στις 12 Οκτωβρίου σε ένα all-inclusive θέρετρο στην Playa Del Carmen του Μεξικού, αφού γνωρίστηκαν σε μια κηδεία το 2020. Είχαν προγραμματίσει ο γάμος να γίνει το 2023, αλλά αποφάσισαν να επισπεύσουν την ημερομηνία.

Την πέταξε έξω από το σπίτι

Ο Κάιλ έκανε πρόταση γάμου στην άτυχη παρουσιάστρια στις 9 Μαΐου, με την ίδια να εγκαταλείπει το διαμέρισμά της και να σπεύδει να μετακομίσει με τον αρραβωνιαστικό της.

Ωστόσο, ο 38χρονος φέρεται να είπε στη Νίνα ότι την πετάει έξω μετά από έναν καβγά που είχαν τον Ιούλιο. Η 27χρονη μετακίνησε όλα τα υπάρχοντά της στις 8 Ιουλίου και έμεινε σε ένα ξενοδοχείο, πριν το ζευγάρι συμφιλιωθεί και πάλι.

Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον της γυναίκας τόνισαν ότι ποτέ δεν τον συμπάθησαν.

Η Νίνα βρέθηκε νεκρή στις 27 Αυγούστου στο σπίτι που είχε αγοράσει πρόσφατα με τον αρραβωνιαστικό της, στο Ουισκόνσιν.

Σε συνέντευξή τους στο WAOW-9, όπου η Neena είχε φιλοξενήσει το «Wake Up Wisconsin», οι γονείς της Νίνα επιβεβαίωσαν ότι υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας επί χρόνια. «Έκανε θεραπεία. Είχε πάει σε κέντρο κρίσης κάποιες φορές».

Σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξή της, η Νίνα Πατσόλκε είχε τραύματα, καθώς, όταν πήγαινε ακόμη σχολείο, είχε χάσει τον πρώτο έρωτα της ζωής της, ο οποίος πέθανε από καρκίνο, κάτι που τη στιγμάτισε ιδιαίτερα.

Σχετικά Άρθρα