Αντετοκούνμπο: Αινιγματική ανάρτηση μετά τους 41 πόντους

 Αντετοκούνμπο: Αινιγματική ανάρτηση μετά τους 41 πόντους

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Ουκρανία στο Ευρωμπάσκετ και τη μεγαλειώδη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 41 πόντους, ο έλληνας σούπερ σταρ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την αινιγματική φράση «το παιχνίδι παίζεται, όχι με λόγια».

Ποιος ήταν όμως, ο παραλήπτης του μηνύματος. Αν παρατηρήσουμε καλά τη μια από τις δύο φωτογραφίες που επισύναψε ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ θα δούμε ότι πιθανότατα ο παραλήπτης του μηνύματος ήταν ο γκαρντ της Ουκρανίας Ισούφ Σανόν.

Ο Ουκρανός μπασκετμπολίστας λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα της Ελλάδας με την Ουκρανία δήλωσε σε αθλητική ιστοσελίδα ερωτηθείς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι «δεν θέλω να φανώ αγενής απέναντί του, αλλά δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντί μου όταν παίζω. Κάθε φορά που βγαίνω στο παρκέ, δεν με απασχολεί ποιος είναι απέναντι. Δεν το λέω με ασέβεια, αλλά όταν βγαίνουμε στο παρκέ δεν έχει τίποτα σημασία. Ποιος είναι μεγάλο όνομα ή κάτι. Καμία! Όταν μπαίνω στο γήπεδο, κλειδώνει το μυαλό μου στη δουλειά που πρέπει να κάνω. Δεν με σκέφτομαι πώς τον λένε, από πού είναι ή κάτι, πόσα χρήματα έχει. Είναι σαν εμένα, έχει δύο χέρια και δύο πόδια».

Οι δηλώσεις αυτές λογικά μεταφέρθηκαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση μέσα στο παρκέ σκοράροντας 41 πόντους σε μόλις 27 λεπτά.

Σχετικά Άρθρα