Allou fun park/Μαρτυρία τραυματία: “Το βαγόνι δεν φρέναρε” – “Έκανα 12 ράμματα στο κεφάλι”

 Allou fun park/Μαρτυρία τραυματία: “Το βαγόνι δεν φρέναρε” – “Έκανα 12 ράμματα στο κεφάλι”

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το ατύχημα στο λούνα παρκ Allou Fun Park έρχονται στη δημοσιότητα, με έναν εκ των τραυματιών να αναφέρει λεπτό προς λεπτό τα όσα έγιναν.

Ο άνδρας, με γάζες στο κεφάλι και εμφανή τα σημάδια σε όλο το σώμα από το ατύχημα στο λούνα παρκ, περιγράφει πως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χθες το βράδυ οι στιγμές χαράς για τα τέσσερα άτομα που μπήκαν στο βαγόνι, μετατράπηκαν σε εφιάλτη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει, μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Εγώ χτύπησα έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στα πλευρά μου. Έχω χτυπήσει και από την άλλη μεριά, τον ώμο μου δεξιά. Και το πόδι μου».

Ο άνδρας που τραυματίστηκε, τονίζει μεταξύ άλλων, πως δεν σηκώθηκαν ποτέ από το βαγόνι: «Δεν σηκωθήκαμε καθόλου από το βαγόνι ή δεν κάναμε το οτιδήποτε, προσγειώνοντας από την κατηφόρα τελοσπάντων το βαγόνι δεν υπήρχε καν νερό. Η τροχαλία από το βαγόνι, δεν φρέναρε καν το βαγόνι και ουσιαστικά εκτροχιάστηκε γιατί φύγαμε ευθεία στη στροφή και ουσιαστικά φύγαμε απέξω λόγω ότι δεν υπήρχε νερό ή κάτι άλλο να μας φρενάρει».

Στη συνέχεια ο τραυματίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήρθε ένας όχι σε εμένα, στο άλλο το παιδί που έχει ρήξη σπλήνας και του είπε ότι και καλά ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς, ότι εσείς ουσιαστικά σηκωθήκατε στο βαγόνι εν κινήσει και ότι τα πράγματα ουσιαστικά δεν έγιναν έτσι».

Σχετικά Άρθρα