ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να φυλάνε τις ΟΠΠΙ

 ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να φυλάνε τις ΟΠΠΙ

Την υπερβολική καταστολή με αφορμή την πρεμιέρα των ΟΠΠΙ καταγγέλλει το ΜέΡΑ25.

«Η Κυβέρνηση στέλνει τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων -ΟΠΠΙ-, την Πανεπιστημιακή Αστυνομία δηλαδή, να φυλάνε τις σχολές. Κατόπιν στέλνει τα ΜΑΤ να φυλάνε τις ΟΠΠΙ που φυλάνε τις σχολές», τονίζει στην ανακοίνωση του .

«Μετά”, σημειώνει στην ανακοίνωση , ” θα στείλει τα ΕΚΑΜ να φυλάνε τα ΜΑΤ που φυλάνε τις ΟΠΠΙ που φυλάνε τις σχολές. Ακολούθως θα στείλει τις ΟΠΚΕ να φυλάνε τα ΕΚΑΜ που φυλάνε τα ΜΑΤ που φυλάνε τις ΟΠΠΙ που φυλάνε τις σχολές. Μετά θα στείλει τεθωρακισμένα να φυλάνε τις ΟΠΚΕ που φυλάνε τα ΕΚΑΜ που φυλάνε τα ΜΑΤ που φυλάνε τις ΟΠΠΙ που φυλάνε τις σχολές. Και τέλος θα απογειώσει Ραφάλ να φυλάνε τα τεθωρακισμένα που φυλάνε τις ΟΠΚΕ που φυλάνε τα ΕΚΑΜ που φυλάνε τα ΜΑΤ που φυλάνε τις ΟΠΠΙ που φυλάνε τις σχολές».

«Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις όπου τα ΜΑΤ, οι ΟΠΚΕ, η ΔΡΑΣΗ, η ΔΙΑΣ και οι “Αύρες” φυλάνε λαμαρίνες και συρματοπλέγματα ή άλλοτε τσιμεντόλιθους, στα Εξάρχεια», σχολιάζει το ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Η ιλαροτραγωδία που ονομάζεται Μητσοτάκης Α.Ε. και κυβερνάει αυτό τον τόπο με μπόλικες δόσεις καταστολής, παντός είδους και κατά πάντων».

Σχετικά Άρθρα