Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε μέσα από την φυλακή – Τα δύο της αιτήματα

 Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε μέσα από την φυλακή – Τα δύο της αιτήματα

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο νέος κύκλος των καταθέσεων στην 35η Τακτική Ανακρίτρια για το θρίλερ της Πάτρας, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το πώς περνά στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και κατηγορείται για τους θανάτους των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατηγορούμενη απέστειλε δύο αιτήματα στη διεύθυνση φυλακών Κορυδαλλού. Στο πρώτο ζητάει να της φέρουν στο κελί της ένα ψυγείο, ενώ στο δεύτερο επιθυμεί να της επιτραπεί να προαυλίζεται με τις άλλες συγκρατούμενές της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εκπομπής «το Πρωινό», το πρώτο της αίτημα για ψυγείο έγινε δεκτό, ωστόσο απορρίφθηκε το δεύτερο.

Δύο δίκες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσον αφορά τη δικαστική πορεία της 33χρονης, θα γίνουν δύο δίκες, μία για την υπόθεση της Τζωρτζίνας – καθώς είναι έτοιμη να οδηγηθεί στο δικαστήριο – και άλλη μία για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Αυτό ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», προσθέτοντας επίσης ότι προκύπτουν ζητήματα με το 18μηνο, πέρα από το οποίο δεν μπορεί να παραμείνει προφυλακισμένη η κατηγορούμενη.

Σχετικά Άρθρα