Μύκονος: Ασυνείδητος οδηγός τραβάει άλογο με το αυτοκίνητό του – Οργή για τη νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου

 Μύκονος: Ασυνείδητος οδηγός τραβάει άλογο με το αυτοκίνητό του – Οργή για τη νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου προκαλεί οργή, αυτή τη φορά στη Μύκονο. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το περιστατικό στη Ζίτσα, στο επίκεντρο βρίσκεται τώρα το νησί των Ανέμων.

Ασυνείδητος οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου έχει δέσει με σχοινί άλογο και το τραβάει, γκαζώνοντας. Το άλογο λαχανιασμένο τρέχει πίσω του.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, στην επαρχιακή οδό Μυκόνου – Άνω Μεράς, στο ύψος της Φτελιάς, με κατεύθυνση προς τη χώρα. Διερχόμενοι οδηγοί τράβηξαν βίντεο με τα κινητά τηλέφωνά τους και ζητούν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

«Είναι μια πρακτική που δυστυχώς συνηθίζεται στην Ελλάδα. Πολλοί την εφαρμόζουν αλλά πρέπει να ξέρουν ότι είναι παράνομη από το 2009» λέει στο STAR εκπρόσωπος φιλοζωϊκής οργάνωσης.

«Η αστυνομία πρέπει να παρεμβαίνει ταχύτατα σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι δυνατόν να περνάει ένας οδηγός με ένα άλογο δεμένο στον πιο κεντρικό δρόμο του νησιού» αναφέρει άλλη εκπρόσωπος φιλοζωϊκής. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα