Γεραπετρίτης για αλλαγή εκλογικού νόμου: Όταν υπάρχουν κόμματα που δεν θέλουν συνεργασίες, “η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη”

 Γεραπετρίτης για αλλαγή εκλογικού νόμου: Όταν υπάρχουν κόμματα που δεν θέλουν συνεργασίες, “η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη”

Στα σενάρια αλλαγής του εκλογικού νόμου αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τους προβληματισμούς.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη σημείωσε αρχικά ότι οι κυβερνητικές συνεργασίες είναι δύσκολες εξαιτίας του τοξικού κλίματος που επικρατεί στην πολιτική ζωή.

Υποστήριξε, μάλιστα, φωτογραφίζοντας το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ότι από τη στιγμή που έχουμε ένα κόμμα για τη διαμόρφωση πλειοψηφιών και σαφή τοποθέτηση ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα, δεν μπορεί να ξεφύγει της προσοχής ότι αυτή η επιλογή υποδαυλίζει τη δυνατότητα συνεργασιών.

Όταν υπάρχουν κόμματα που δεν θέλουν τις συνεργασίες, «η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη», ανέφερε με νόημα ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δηλώσεις Γεραπετρίτη φαίνεται να έρχονται σε συνέχεια σχετικών αναφορών τόσο εκ μέρους του κυβερνητικού εκπροσώπου όσο και βουλευτών της ΝΔ για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Παναγιώτης Δρίβας