Τέλλογλου: Ο Δημητριάδης είναι κουμπάρος του επιχειρηματία Λαβράνου

 Τέλλογλου: Ο Δημητριάδης είναι κουμπάρος του επιχειρηματία Λαβράνου

Αποκαλύψεις από τον Τάσο Τέλλογλου. Με ανάρτησή του αναφέρει ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αποπέμφθηκε από το Μαξίμου για το σκάνδαλο των υποκλοπών, είναι κουμπάρος με τον επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο, ο οποίος σχετίζεται με την εταιρεία Krikel.

Ο Τάσος Τέλλογλου έκανε retweet μια ανάρτηση του Θανάση Κουκάκη με την είδηση ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης παραδέχθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ότι γνώριζε τον επιχειρηματία που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών, σχολιάζοντας δηκτικά: « Τι να τους απαντήσει; Δεν γνωρίζω το Γιάννη, τον κουμπάρο μου».

Η Krikel, είναι μια από τις δυο εταιρείες που αναμένεται να μπει στο μικροσκόπιο της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Πρόκειται για την εταιρεία που είναι προμηθευτής συστημάτων ασφαλείας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με το πόρισμα της Εθνικής Αρχικής Διαφάνειας (ΕΑΔ), η Krikel συνήψε έξι απόρρητες συμβάσεις με το Δημόσιο την περίοδο 2018-2021.

Σχετικά Άρθρα