Πηγές ΠΑΣΟΚ για Μπουρχάν Μπαράν: “Η κωλοτούμπα τον έσωσε από τη διαγραφή”

 Πηγές ΠΑΣΟΚ για Μπουρχάν Μπαράν: “Η κωλοτούμπα τον έσωσε από τη διαγραφή”

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μπουρχάν Μπαράν, «σώθηκε από την… κωλοτούμπα» που έκανε μετά τις δηλώσεις περί «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη και προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις, με τη ΝΔ να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «ντροπή».

Ο Μπουρχάν Μπαράν αναγνώρισε ως τουρκική τη μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, καλώντας αυτούς της Ξάνθης να ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα έναν από τους υποψήφιους ψευτομουφτήδες, με τη δήλωση αυτή να προκαλεί αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο και τον ίδιο τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να ανασκευάζει πλήρως τα λόγια του.

Όπως ανέφερε η Χριστίνα Κοραή στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι πηγές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι «η… κωλοτούμπα του Μπουρχάν Μπαράν ήταν εκείνη που τον έσωσε», με τον ίδιο να δηλώνει ότι διέγραψε την πρώτη ανάρτηση, εκφράζοντας τη λύπη του για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Ανασκευάζω πλήρως το περιεχόμενο πρόσφατης ανάρτησης μου, η οποία έχει ήδη αποσυρθεί από όλους τους λογαριασμούς μου στα κοινωνικά δίκτυα. Εκφράζω τη λύπη μου για την αναστάτωση και την αφορμή που, παρά τη θέλησή μου, έδωσα για αρνητικά σχόλια προς εμένα και κυρίως, προς την παράταξη που εκπροσωπώ ως Βουλευτής Ξάνθης»

Σχετικά Άρθρα