Παρέμβαση Σαμαρά για τις υποκλοπές… Φουντώνουν οι φήμες μετά την ομιλία Καραμανλή

 Παρέμβαση Σαμαρά για τις υποκλοπές… Φουντώνουν οι φήμες μετά την ομιλία Καραμανλή

Τα βλέμματα τώρα στη ΝΔ είναι στραμμένα στον Αντώνη Σαμαρά, ειδικά μετά την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και τους μύδρους που εξαπέλυσε για τις υποκλοπές, με σαφή υπονοούμενα εναντίον των κυβερνητικών χειρισμών.

Οι φήμες ότι τελικά ο τέως πρόεδρος της ΝΔ και επίσης πρώην πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί φουντώνουν κάτι που ενισχύεται και από το “σαμαρικό” antinews.gr το οποίο μεταφέρει τη δυσαρέσκεια του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και βουλευτών και στελεχών τη Ν.Δ. που πρόσκεινται σε αυτόν.

Ειδικότερα γράφει:

«Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στο σαμαρικό στρατόπεδο κατόπιν της πρωτοβουλίας του Μητσοτάκη να συμπεριληφθεί και η περίοδος διακυβέρνησης Σαμαρά στην εξεταστική για τις υποκλοπές, σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews.

Συγκεκριμένα, πρόσωπα που κινούνται στον στενό κύκλο του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν «ότι είναι αδιανόητος αυτός ο ιδιότυπος συμψηφισμός που επιχειρεί το Μαξίμου, για να αποσείσει τις ευθύνες του για τις επισυνδέσεις».

Υπενθυμίζεται, ότι Σαμαράς όπως και ο Καραμανλής απείχαν από την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τις υποκλοπές, που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή.

Πάντως, μέχρι στιγμής ουδείς εκ των σαμαρικών έχει τοποθετηθεί δημοσίως.

Αντίθετα, οι καραμανλικοί πυροβολούν ακατάπαυστα τον Μητσοτάκη.

Την αρχή έκανε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ακολούθησαν οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Τζαβάρας, Νικήτας Κακλαμάνης, με τελευταία και πιο ουσιαστική παρέμβαση όσον αφορά τη σωτηρία της τιμής της παράταξης, αυτή του Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Εν αναμονή λοιπόν των σαμαρικών αντιδράσεων οι οποίες αν αν κινηθούν στο ίδιο πλαίσιο με των αντίστοιχων καραμανλικών τότε γίνεται ακόμη πιο δύσκολο το πολιτικό εσωκομματικό τοπίο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχετικά Άρθρα