Απάντηση της ΝΔ σε Ανδρουλάκη με… Τσίπρα

 Απάντηση της ΝΔ σε Ανδρουλάκη με… Τσίπρα

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος νωρίτερα κατήγγειλε “αθλιότητες του επιτελικού παρακράτους”, αποδίδοντας ευθύνες για τις υποκλοπές προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το γραφείο τύπου της ΝΔ σχολίασε: “Kάποια στιγμή θα πρέπει ο κ. Ανδρουλάκης να κατανοήσει πως η υπόθεση που τον αφορά έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης και ότι στις Δημοκρατίες αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται θεσμικά, όπως κινήθηκε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση, μέσω των προβλεπόμενων κοινοβουλευτικών διαδικασιών.”

Η ΝΔ μάλιστα υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: “Με το να επιμένει μονοθεματικά να μιλά για το θέμα αυτό ταυτιζόμενος απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας.”

Τη γραμμή αυτή είχε χαράξει άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι: “Η συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό το θέμα είναι απόλυτη. Για αυτό ευλόγως πολλοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ αναρωτιούνται εάν ψηφίσουν Ανδρουλάκη θα τους προκύψει Τσίπρας.”