Αντίστροφη μέτρηση για το κανάλι του Μελισσανίδη – Πότε κάνει πρεμιέρα το NaftemporikiTV

 Αντίστροφη μέτρηση για το κανάλι του Μελισσανίδη – Πότε κάνει πρεμιέρα το NaftemporikiTV

Δωδεκάωρο ζωντανό πρόγραμμα αδιάκοπης ενημέρωσης με ειδήσεων περί των οικονομικών από την Ελλάδα και τον κόσμο θα μεταδίδει από τις 11 Σεπτεμβρίου το θεματικό ειδησεογραφικό κανάλι NaftemporikiTV.

Αυτή την περίοδο στις εγκαταστάσεις του σταθμού του Μελισσανίδη, στο Νέο Ηράκλειο που αναπτύσσονται σε χώρους συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.- «με πλήρη οργάνωση τηλεοπτικού σταθμού»- επικρατεί έντονη κινητικότητα.

Σύμφωνα με τα σχέδια των επιτελικών του καναλιού αναμένεται να εκπέμψει αρχικά ένα τετράωρο πρόγραμμα, 10.00—14.00 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ένα ακόμα το επόμενο από τη Θεσσαλονίκη καλύπτοντας τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης και την καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού και εν συνεχεία από τη Δευτέρα (11/9) ο σταθμός θα εισέλθει σε κανονική μετάδοση προγράμματος.

Το πρόγραμμα του οικονομικού ειδησεογραφικού σταθμού θα μεταδίδεται, κατόπιν σχετικής άδειας που ζήτησε και έλαβε από το ΕΣΡ, από τις συνδρομητικές πλατφόρμες CosmoteTv και Nova, αλλά και μέσω ίντερνετ από ιστοσελίδα που θα ενεργοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η ενημέρωση για όλες τις εκφάνσεις της οικονομίας θα είναι αδιάκοπη από το σταθμού και θα μεταδίδονται από πρόγραμμα διαρκούς ροής από τις 07.00 έως τις 19.00 σε καθημερινή βάση. Επισημαίνεται ότι ο σταθμός θα διατηρεί online σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών Αθήνας, και θα δίνει το σφυγμό από όλες τις σημαντικές χρηματαγορές του εξωτερικού.

Στο Νaftemporiki TV θα φιλοξενούνται ναυτιλιακά νέα, διεθνής ειδησεογραφία, οι πλέον ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιστορίες, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν στην Ελλάδα, όπως και εκπρόσωποι του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της χώρας. Επίσης καθημερινά σε τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει αναλυτικό δελτίο οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων.

Στη διάρκεια του προγράμματος θα υπάρχουν διακριτές ζώνες με θεματικές εκπομπές (Ενέργεια, Τεχνολογία, Κυκλική Οικονομία, Επενδύσεις, Νεοφυή επιχειρηματικότητα, Καινοτομία κ.ά.).
Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης θα είναι οι Τάκης Σπηλιόπουλος, Νικόλ Λιβαδάρη, Χριστίνα Κουσουνή, Παύλος Πανταζόπουλος, Μαρία Σμυρλίδου κ.ά..

Το κανάλι θα υποστηρίζεται από την δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας και της ηλεκτρονικής έκδοσης της. Ο σταθμός είναι σε ολοκλήρωση διαπραγματεύσεων για συνεργασία με το εξειδικευμένο ειδησεογραφικό οργανισμό Bloomberg.

Σχετικά Άρθρα