Προς αποχώρηση ο Μαγιορκίνης, με άρωμα γυναίκας η ενημέρωση για τον κοροναϊό

 Προς αποχώρηση ο Μαγιορκίνης, με άρωμα γυναίκας η ενημέρωση για τον κοροναϊό

Θέμα χρόνου από ότι φαίνεται είναι η αντικατάσταση του Γκίκα Μαγιορκίνη από την παραδοσιακή εβδομαδιαία – όπως την ξέραμε – ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνιακή διαχείριση – στάση του αγαπημένου επιστήμονα του Μαξίμου έχει προκαλέσει ιδιαίτερους τριγμούς όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο αλλά και στον επιστημονικό χώρο με αποτέλεσμα να εξετάζεται – αν δεν έχει ήδη κλειδώσει – η αντικατάστασή του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκίκας Μαγιορκίνης έχει πάψει να υπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο επιλέχθηκε (αντικαθιστώντας τον Σωτήρη Τσιόδρα) καθώς απώλεσε το πιο ισχυρό όπλο που διαθέτει η… θέση του και δεν είναι άλλο από την επιστημονική ανάλυση των δεδομένων με σωστή και επαρκή ενημέρωση των πολιτών και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αναρτήσεις του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έφεραν σε δύσκολη θέση την πολιτική ηγεσία η οποία κρατούσε σιγή ιχθύος. Άλλωστε τι να σχολίαζαν όταν έβαλε τον κόσμο απέναντι και δεν τόλμησε να κάνει ούτε μια στιγμή την αυτοκριτική του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την αντικατάστασή του φαίνεται πως έχει ήδη επιλεχθεί μια ισχυρή προσωπικότητα από τον επιστημονικό χώρο. Μια γυναίκα μέσω της οποίας η κυβέρνηση προσβλέπει στην καλύτερη δυνατή διαχείριση της ενημέρωσης των πολιτών.

Ως προς τα νεότερα για το άνοιγμα των σχολείων και την χρήση ή μη της μάσκας, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί μια ακόμη μάχη για το αν θα επιστρέψει από την 1η Οκτωβρίου ή αργότερα. Αλλά σε αυτό θα επανέλθουμε.

Πηγή: iEidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα