Θεσσαλονίκη: Οι προκλητικές αναρτήσεις των “εξορκιστών” – “Μακάριοι όσοι συλλαμβάνονται”

 Θεσσαλονίκη: Οι προκλητικές αναρτήσεις των “εξορκιστών” – “Μακάριοι όσοι συλλαμβάνονται”

Συγκεκριμένα, χθες, Κυριακή, αφέθηκαν ελεύθεροι, οι δύο συλληφθέντες της «Εκκλησίας των Εθνών» που είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, για τους εξορκισμούς στην Πλατεία Αριστοτέλους. Οι δύο συλληφθέντες, ο αυτοαποκαλούμενος Πατέρας Χαράλαμπος, αλλά και ο υπεύθυνος Τύπου της συγκεκριμένης θρησκευτικής ομάδας, κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας και ορίστηκε δικάσιμος για τις 14/11/2022.

Τα δύο άτομα αποχώρησαν χθες από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και τις κάμερες

Αναρτήσεις της «Εκκλησίας των Εθνών» στο youtube

Η «Εκκλησία των Εθνών» στο επίσημο κανάλι της στο youtube, ανήρτησε βίντεο με την «άδικη» σύλληψη του επικεφαλής της, ενώ ο ίδιος τόνισε μέσω βιντεοσκοπημένου βίντεο ότι θα συνεχίσει να κάνει το έργο του «Κυρίου» και ότι δεν τον αποθάρρυνε η σύλληψη του.

«Εμμάνουελ ο Θεός είναι μαζί μας. Όπως ήταν αναμενόμενο μας είδε ο εισαγγελέας και μας άφησε ελεύθερους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χριστιανούς, όλα τα παιδιά του θεού σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι μας στήριξαν με την προσευχή τους, με την στήριξη τους και με την αγάπη τους. Και θέλουμε να ξέρετε ότι και εμείς προσευχόμαστε για εσάς. Συνεχίζουμε να κάνουμε το έργο του κυρίου, όπως το κάναμε εδώ και 7 χρόνια τώρα εδώ στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο και ξέρουμε ότι το καλό δεν είναι αρκετό γιατί το καλύτερο έρχεται. Εμμάνουελ ο θεός είναι μαζί μας».

Με αυτό το βιντεοσκοπημένο βίντεο μέσω youtube, ο επικεφαλής της εκκλησίας των Εθνών απευθύνθηκε στον πνευματικό του ηγέτη και ιδρυτή της εκκλησίας των Εθνών Εμμάνουελ Τζοσούα λέγοντας… ότι το καλό δεν είναι αρκετό γιατί το καλύτερο έρχεται. Όλα αυτά συνέβησαν λίγο μετα την απόφαση της δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος μαζί με τον συνεργάτη του.

Είχε προηγηθεί βίντεο στο youtube, με οποίο η εκκλησία των Εθνών υποστηρίζει ούτε λίγο ότι πολύ ότι η σύλληψη του επικεφαλής της αλλά και οι διώξεις τον πιστών της συγκεκριμένης θρησκευτικής ομάδας προετοιμάζουν τα μέλη της για ένα νέο επίπεδο ζωής.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο γράφουν: «ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! Ποια είναι η κατάστασή σου αυτήν την ώρα; Αντιμετωπίζεις προκλήσεις και πειρασμούς; Μήπως σε διώκουν; Να θυμάσαι ότι όλα αυτά δεν έχουν σκοπό να σε καταστρέψουν αλλά να σε προετοιμάσουν για ένα νέο επίπεδο στη ζωή! Πάρε θάρρος! Ο Ιησούς Χριστός είναι μαζί σου».

Αναρτήσεις της Εκκλησίας των εξορκισμών και στα social media

«ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! Η σύλληψη του πατέρα Χαράλαμπου είναι αναμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Λόγος του Θεού δεν έχει αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Όπως αναφέρει ο σπουδαίος Απόστολος Παύλος στην Επιστολή προς Τιμόθεον Β’ 3:11-12: «τους διωγμούς, τα παθήματα, που μου συνέβησαν στην Aντιόχεια, στο Iκόνιο, στα Λύστρα, ποιους διωγμούς υπέφερα· και απ’ όλα ο Kύριος με ελευθέρωσε. Kαι, μάλιστα, όλοι όσοι θέλουν να ζουν με τρόπο ευσεβή εν Xριστώ Iησού, θα διωχθούν».

Καθώς συνεχίζετε να μας θυμάστε στις προσευχές σας, πιστεύουμε ότι το παντοδύναμο χέρι του Θεού θα συνεχίσει να μας στηρίζει σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε όλοι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους!
Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού!Ο Θεός είναι μαζί μας!», έγραψε η «Εκκλησία των Εθνών» για τη σύλληψη του επικεφαλής της.

Σχετικά Άρθρα