ΝΔ: “Παρών” στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

 ΝΔ: “Παρών” στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Αποφασίζει σήμερα η Ολομέλεια για το αίτημα που επέβαλε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα εξετάσει την υπόθεση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό predator, την παράνομη χρήση αυτού στην Ελληνική επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκομένου φυσικού ή νομικού προσώπου.

Ο εισηγητής του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Καιρίδης, από το βήμα της Βουλής, επιβεβαίωσε όσα έχουν γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες δηλώνοντας πως η Ν.Δ. θα ψηφίσει «παρών» στην πρόταση της Χαριλάου Τρικούπη χωρίς όμως «να αποδέχεται το σκεπτικό της πρότασης».

Όπως αναμενόταν υποστήριξε την κυβερνητική θέση πως θα ήταν χρήσιμο να ακουστούν οι απόψεις για τον τρόπο με τον οποίο άλλες διοικήσεις, πλην της τελευταίας, τα προηγούμενα χρόνια, διαχειρίστηκαν αντίστοιχα ζητήματα.

Σχετικά Άρθρα