Νάξος: Αυτή είναι η πιθανότερη αιτία θανάτου της 36χρονης που πέθανε στην πισίνα

 Νάξος: Αυτή είναι η πιθανότερη αιτία θανάτου της 36χρονης που πέθανε στην πισίνα

Μπροστά στα μάτια του παιδιού της έφυγε από τη ζωή 36χρονη μητέρα στη Νάξο, με το νησί να παραμένει σοκαρισμένο από την τραγική αυτή εξέλιξη. Η νεαρή μητέρα βούτηξε στην πισίνα τουριστικής επιχείρησης και δευτερόλεπτα μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς της 36χρονης περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση για να μάθουν τι προκάλεσε τον θάνατο της 36χρονης. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο υπεύθυνοι της επιχείρησης, οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο αιφνίδιος θάνατος της 36χρονης μητέρας επήλθε σε πισίνα το μεσημέρι του Σαββάτου 27/8 σε τουριστική επιχείρηση στην περιοχή της Πλάκας. Η 36χρονη ήταν μόνιμη κάτοικος του νησιού και τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία, με τις πρώτες ενδείξεις να παραπέμπουν σε ανακοπή καρδιάς.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί δύο άτομα, υπεύθυνοι της επιχείρησης όπου συνέβη το τραγικό συμβάν, οι οποίοι πάντως σε περίπτωση που λειτουργούσαν το κατάστημά τους με βάση τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία, θα αφεθούν ελεύθεροι.

Η 36χρονη μητέρα είχε πάει με το τεσσάρων ετών παιδί της στη συγκεκριμένη επιχείρηση για να περάσει ένα καλοκαιρινό απόγευμα και βούτηξε στην πισίνα. Ξαφνικά, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια του παιδιού της. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δεν φώναξε καν «βοήθεια»

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, η 36χρονη δεν φώναξε καν «βοήθεια» ούτε κανείς αντιλήφθηκε να κάνει κάποια κίνηση που να μαρτυρά αυτό που της συνέβαινε. Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν από τις Αρχές, το νερό στην πισίνα ήταν ρηχό και δεν ξεπερνούσε τα 70 εκατοστά. Για τον λόγο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε πνιγμό ή σε παθολογικά αίτια.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς, όμως σορός της αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα για νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το 4χρονο παιδί παρέλαβε χθες ο πατέρας του.

Σχετικά Άρθρα