Στη Λάρισα ο μεγάλος νικητής των 11.978.573 ευρώ – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ

 Στη Λάρισα ο μεγάλος νικητής των 11.978.573 ευρώ – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ

Μόλις 3 ευρώ ήταν αρκετά για να γίνει εκατομμυριούχος ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 11.978.573 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση. Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε ένα απλό δελτίο σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λάρισα και είδε την τύχη να του χαμογελά πλατιά, καθώς έπιασε το μεγαλύτερο ΤΖΑΚΠΟΤ των τελευταίων 5 χρόνων.

Όπως τονίζει ο κ. Δημήτρης Παλαμίδας, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ της οδού Φαρσάλων 61, ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ αποτελεί πλέον το μοναδικό θέμα συζήτησης στη Λάρισα: «Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν ούτε λεπτό από το πρωί. Όλη η πόλη της Λάρισας συζητά για αυτό το γεγονός.

Ενημερώθηκα χθες τηλεφωνικά το βράδυ από τον υπεύθυνο του ΟΠΑΠ πως ο νικητής είχε παίξει το δελτίο στο κατάστημά μας. Αρχικά δεν το πίστεψα, πείστηκα όμως όταν είδα τη σχετική ενημέρωση και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να έχει την υγεία του ο υπερτυχερός, όποιος κι αν είναι, και να χαρεί τα χρήματα με όποιον τρόπο το επιθυμεί», τόνισε  κ. Παλαμίδας.

Το τυχερό δελτίο

Σχετικά με το τυχερό δελτίο, ο κ. Παλαμίδας τόνισε: «Πρόκειται για ένα δελτίο 6 στηλών με αριθμούς τυχαίας επιλογής και αξίας 3 ευρώ. Είναι εκπληκτικό το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή κάποιου μέσα σε λίγα λεπτά και με ένα τόσο μικρό αντίτιμο να κερδίζει σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ».

Σχετικά Άρθρα