Αιχμηρή αποστροφή Τσίπρα σε Μητσοτάκη: “Ποιον θέλετε να “κρατήσετε”; Τον κ. Σαμαρά που ήταν πρωθυπουργός ή τον κ. Δένδια που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη;”

 Αιχμηρή αποστροφή Τσίπρα σε Μητσοτάκη:  “Ποιον θέλετε να “κρατήσετε”; Τον κ. Σαμαρά που ήταν πρωθυπουργός ή τον κ. Δένδια που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη;”

Νερό στον μύλο της «γαλάζιας» εσωστρέφειας έριξε ο Αλέξης Τσίπρας με μία… αποστροφή αναφορικά με το αίτημα που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για διεύρυνση του πεδίου ελέγχου της ΕΥΠ και επί συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», προκαλώντας τον πρωθυπουργό να κινήσει τις σχετικές κοινοβουλευτικές διαδικασίας για τη διερεύνηση της περιόδου 2015 – 2019 με φόντο τη λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών.

Τόνισε δε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα, αποκαλώντας τον «πρωθυπουργό των υποκλοπών» διότι «πιάστηκε με τον κοριό στο αυτί».

  • «Ποιον θέλετε να “κρατήσετε”; Τον κ. Σαμαρά που ήταν πρωθυπουργός ή τον κ. Δένδια που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη;» ρώτησε ευθέως τον κ. Μητσοτάκη και παρότρυνε τον πολιτικό του αντίπαλο να αφήσει «τα κόλπα και τις μαφιόζικες πρακτικές».

Μάλιστα, προκάλεσε τον πρωθυπουργό να εκκινήσει τις διαδικασίες για «ξεχωριστή Εξεταστική Επιτροπή για το 2015 – 2019», καθώς «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σχετικά Άρθρα