Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τις ομολογίες Οικονόμου – Δεμίρη ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε

 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τις ομολογίες Οικονόμου – Δεμίρη ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κατά τον διορισμό του Θεμιστοκλή Δεμίρη, ο οποίος εγκρίθηκε σε μια συνεδρίαση γεμάτη ένταση, και τις δηλώσεις του τελευταίου ότι ” a priori δεν εξαιρείται κανείς από τις παρακολουθήσεις, αλλά και τις δηλώσεις Οικονόμου, οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, να ζητήσει πλέον από τον πρωθυπουργό, να πει δημοσίως ποιους ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί και για ποιους ακριβώς λόγους και εν συνεχεία να παραιτηθεί. Τα «δεν ήξερα» και «φταίει ο ανιψιός μου για το λάθος» τελειώσανε.

«Μετά τις ομολογίες Οικονόμου – Δεμίρη, ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε – Τα «δεν ήξερα» και «φταίει ο ανιψιός μου» τελειώσανε»

Μετά τη χθεσινή άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να διαψεύσει πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί, σήμερα ο κ. Δεμίρης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας επιβεβαίωσε ακόμα πιο εμφατικά το παρακράτος Μητσοτάκη.

Σε απανωτές ερωτήσεις βουλευτών για το αν υπάρχουν και άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, ο ίδιος απάντησε ότι «έχω πλήρη έλεγχο της Υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται»

Το μόνο που έχει να κάνει πλέον ο κ. Μητσοτάκης είναι να πει δημοσίως ποιους ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί, για ποιους ακριβώς λόγους και εν συνεχεία να παραιτηθεί. Τα «δεν ήξερα» και «φταίει ο ανιψιός μου για το λάθος» τελειώσανε.

Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι

.

Σχετικά Άρθρα