Ποιο στέλεχος της ΝΔ διακινεί άγνωστης προέλευσης τιμοκατάλογο για πληρωμένα άρθρα στους New York Times

 Ποιο στέλεχος της ΝΔ διακινεί άγνωστης προέλευσης τιμοκατάλογο για πληρωμένα άρθρα στους New York Times

Από χθες μετά τη δημοσίευση του σκληρού άρθρου των New York Times με τίτλο “Η σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή στον καθένα” άρχισαν να κυκλοφορούν στα social κείμενα και φωτογραφίες που υποτίθεται ότι δείχνουν τιμοκατάλογο με τα χρήματα που λαμβάνει η εφημερίδα New York Times για να δημοσιεύει κείμενα γνώμης.

Παράλληλα άρχισε μια οργανωμένη επίθεση εναντίον του συντάκτη του άρθρου Αλεξάντερ Κλαπ που θα μπορούσε κάποιος εύκολα να πει ότι έχει χαρακτηριστικά δολοφονίας χαρακτήρα.

Εκτός όμως από τα τρολ του διαδικτύου φωτογραφία στην οποία υποτίθεται απεικονίζεται τιμοκατάλογος με τα χρήματα που λαμβάνει η εφημερίδα New York Times για να δημοσιεύει κείμενα προωθεί από το λογαριασμό του στο Twitter ο Νίκος Θωμαϊδης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και κατά δήλωσή του αναπληρωτής Γραμματέας Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

https://twitter.com/thomaidis/status/1561803652070866952

Η εικόνα περιλαμβάνει αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα Nytimes.com ενώ σε δυο δεξιά στήλες παρουσιάζονται άσχετα στοιχεία για προώθηση άρθρων από άγνωστη υπηρεσία.

Στο κείμενο αναγράφεται ότι με 28.000 δολάρια θα μείνει στην πρώτη σελίδα των New York Times για 30 ημέρες (;) και αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 90 ημερών.

Ουδείς πάντως γνωρίζει πού βρέθηκαν οι εν λόγω κατάλογοι και ποια εταιρεία αφορούν και αυτό αποδεικνύεται αν κάποιος ανατρέξει στην επίσημη ιστοσελίδα των New York Times.

Σχετικά Άρθρα