Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός χτύπησε και απείλησε την πρώην σύζυγό του έξω από το ΑΧΕΠΑ

 Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός χτύπησε και απείλησε την πρώην σύζυγό του έξω από το ΑΧΕΠΑ

Ποινική δίωξη ασκήθηκε εις βάρος 39χρονου αστυνομικού ο οποίος φέρεται ότι χτύπησε και απείλησε την – επίσης αστυνομικό – πρώην σύζυγό του, στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο κατηγορούμενος είναι διαζευγμένος και με δικαστική απόφαση φιλοξενούσε τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.

Την Κυριακή το ένα παιδί χτύπησε και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Έξω από το νοσοκομείο βρέθηκε η μητέρα του ή όποια ζήτησε το παραλάβει. Ακολούθησε λογομαχία και ο αστυνομικός φέρεται ότι χτύπησε την παθούσα με τη συνδρομή της 27χρονης – νέας συντρόφου του.

Εις βάρος της τελευταίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο ίδιο δικαστήριο.

Ο 39χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του προχώρησε στην παραπάνω καταγγελία θέλοντας να τον εκδικηθεί γιατί βρήκε νέα σύντροφο και έφτιαξε τη ζωή του, μετά τον χωρισμό, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Σχετικά Άρθρα