Συγκλονίζει η διασωθείσα αθλήτρια για την τραγωδία στη Δράμα – “Σαν να έσκασε βόμβα δίπλα μου”

 Συγκλονίζει η διασωθείσα αθλήτρια για την τραγωδία στη Δράμα – “Σαν να έσκασε βόμβα δίπλα μου”

Υπενθυμίζεται ότι ο κεραυνός χτύπησε την ομάδα ορειβατών, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματισθεί σοβαρά. Η γυναίκα αθλήτρια που σώθηκε μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Συγκλονίζει η περιγραφή για την τραγωδία στη Δράμα

«Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού. Αλήθεια δεν ξέρω αν θα ξεχάσω τη φυσιογνωμία του πραγματικά ήταν τρομακτικό. Έχω ξανατρέξει με βροχή, αλλά η βροχή, ήταν βροχή. Δεν ήταν δηλαδή αστραπές και βροντές. Στις 3:00 τη νύχτα ξεκίνησε με την ψιχάλα, έβγαλα το αδιάβροχο μου και σε δευτερόλεπτα άνοιξαν οι ουρανοί. Ήμουν μόνη μου με έφτασαν αυτά τα τρία παιδιά και πήγαμε μαζί την κατηφόρα και εκεί», λέει η Δέσποινα Γαβριηλίδου στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν κατάλαβα τι έγινε δεν κατάλαβα σαν να έσκασε μία βόμβα δίπλα μου και τους βλέπω όλους τους σκορπιούς. Άλλος εδώ άλλος εκεί παραπέρα και Πανικοβλήθηκα! Δεν άκουγα τίποτα και αρχίσαμε. Οι δύο ήμασταν καλά, οι άλλοι δύο δεν ήταν καλά και όποτε προσπαθήσαμε εμείς που ήμασταν καλά να δούμε αν έχουν παλμό. Να τους προσφέρουμε βοήθεια. Το παλικάρι μπροστά μου είπε αυτός έχει παλμό. Εγώ έπιασα το παλικάρι που σκοτώθηκε του είπα δεν βρίσκω παλμό του έλεγα ”σήκω, μιλά” τον έσπρωχνα μόνο γιατί δεν ήξερα τι θα αντικρίσω μου φώναζε ο άλλος ”γύρνα τον, γύρνα τον”, τον γύρισα και σοκαρίστηκα, τελείωσα, πανικοβλήθηκα. Άρχισα να ουρλιάζω να τσιρίζω. Το παιδί μου έλεγε ”Δέσποινα πρέπει να συγκεντρωθούμε, το βουνό γυμνό”, δεν έβλεπα τίποτα», πρόσθεσε.

Ο σύζυγός της, που περίμενε στο σημείο εκκίνησης αμέσως της τηλεφώνησε και όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, ειδοποίησε τις αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης.

«Την ώρα που πέφτανε κεραυνοί την πήρα τηλέφωνο γιατί κατεβαίναμε από το πλάι και ξέραμε σε ποιο σημείο περίπου είναι. Έβλεπα τους κεραυνούς μόλις φτάσαμε στο Πεδίο κάτω που είχα σήμα. Την πήρα τηλέφωνο και όταν το σήκωσε ούρλιαζε, κάτι δεν μου καθόταν καλά γιατί δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Άκουγα μόνο τους κεραυνούς να χτυπάνε», είπε στον ΑΝΤ1.

Σχετικά Άρθρα