Συγκινεί ο πατέρας της Ελίνας Τζένγκο – “Ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας”

 Συγκινεί ο πατέρας της Ελίνας Τζένγκο – “Ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας”

Συγκίνηση προκαλεί ο πατέρας της 19χρονης Ελίνας Τζένγκο, Παντελής Τζένγκο, μιλώντας για την σπουδαία επιτυχία της κόρης του που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ρίχνοντας το ακόντιο της στα 65.81 μέτρα.

Ο πατέρας της νεότερης σε ηλικία πρωταθλήτριας Ευρώπης στον ακοντισμό, Παντελής Τζένγκο, μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» για εμφάνιση της 19χρονης αθλήτριας από την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

«Ζούμε τις καλύτερες στιγμές και τις ημέρες της ζωής μας. Αυτά είναι χάρη στις προσπάθειες που έχει κάνει αυτή και εμείς, ως οικογένεια» δήλωσε ο πατέρας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας που συγκινημένος είπε ότι δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά του.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι προσπάθειες που έχει κάνει το παιδί μας και εμείς ως οικογένεια πιάνουν τόπο» ανέφερε ο Παντελής Τζένγκο, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει -μετά την επιτυχία- τις δυσκολίες που είχε στο στάδιο της προετοιμασίας.

«Οι συνθήκες που κάνουν προπόνηση όλα τα παιδιά στη Νέα Καλλικράτεια είναι άθλιες. Δεν έχει τα απαραίτητα ο Σύλλογος που έχει πολλές επιτυχίες», ανέφερε σχετικά. Πηγή: www.rosa.gr

Σχετικά Άρθρα