Ο Θανάσης Κουκάκης απαντά… στα ρητορικά ερωτήματα στο άρθρο Πρετεντέρη για τις υποκλοπές

 Ο Θανάσης Κουκάκης απαντά… στα ρητορικά ερωτήματα στο άρθρο Πρετεντέρη για τις υποκλοπές

Στο σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο Γιάννης Πρετεντέρης θέτει κάποια τύπου ρητορικά ερωτήματα για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Όσον αφορά στο μέγα θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Γιάννης Πρετεντέρης διερωτάται για ποιο λόγο ενώ παρακολουθούσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ νομότυπα, έγινε προσπάθεια να γίνει η παρακολούθησή του και μέσω Pretrador, θέλοντας προφανώς να αφήσει υπόνοιες ότι πρόκειται για καταγγελία εκτός τόπου και χρόνου.

Για τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη αναρωτιέται για ποιο λόγο παρακολουθούσαν «έναν ελάχιστα γνωστό δημοσιογράφο μιας ελάχιστα γνωστής δημοσιογραφικής σύμπραξης», με στόχο την υποβάθμιση της υπόθεσης.

Στον Γιάννη Πρετεντέρη απάντησε ο Θανάσης Κουκάκης με ανάρτησή του στο Twitter όπου μέσα σε 37 λέξεις του εξηγεί τι πραγματικά έγινε με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρει ο Θανάσης Κουκάκης:

«Ο @jpretenteris δεν γνωρίζει πως για οκτώ χρόνια γράφαμε στις ίδιες εφημερίδες. Το ξεπερνώ. Αρκεί να μάθει πως η απόπειρα παρακολούθησης @androulakisnick με το Predator προηγήθηκε της παρακολούθησης από την ΕΥΠ. Δηλαδή έγινε διότι δεν πέτυχε η πρώτη».

Παναγιώτης Δρίβας