Γεωργιάδης κατά Τσίπρα “μαινόμενος”: Είναι μαοϊκός και σταλινικός και δεν δικαιούται να μιλάει για τις υποκλοπές (vid)

 Γεωργιάδης κατά Τσίπρα “μαινόμενος”: Είναι μαοϊκός και σταλινικός και δεν δικαιούται να μιλάει για τις υποκλοπές (vid)

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών είπε:

-«Τι θεωρείται πιο σημαντικό: όλο αυτό με τις υποκλοπές ή το γεγονός ότι ξαφνικά η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας υιοθέτησε όλη την τουρκική προπαγάνδα για τον Έβρο και έκανε προπαγάνδα κατά της Ελλάδας;».

-«Ο Τσίπρας είναι μαοϊκός και σταλινικός και δεν δικαιούται να μιλάει για τις υποκλοπές»

-«Στην κυβέρνηση δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Η κυβέρνηση είναι εδώ για να λύνει τα προβλήματα των ανθρώπων. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι κάνουμε και μας εμπιστεύεται. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει κάθε λόγο και κάθε δίκιο και να διαμαρτύρεται και να θέλει να ψάξει αν κάποιος τον παρακολουθούσε και γιατί. Αν ήταν λάθος η διαδικασία, θα φανεί από την Εξεταστική Επιτροπή»

Παραχάραξη της πραγματικότητας επεφύλαξε το Μαξίμου δια του Άδωνι Γεωργιάδη και στο μέγα θέμα της ακρίβειας και της εκρηκτικής αύξησης των τιμών του ρεύματος που αναμένεται να δοκιμάσουν και πάλι την αντοχή νοικοκυριών και επιχειρήσεων με τις τρομακτικές αυξήσεις που ανακοίνωσαν για τον Σεπτέμβριο οι εταιρείες ενέργειας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε επίσης ότι:

-Η Ελλάδα στέκεται καλύτερα από όλες τις χώρες της Ευρώπης στην πρωτοφανή οικονομική κρίση. Η μαυρίλα δεν βοηθάει τη χώρα

-Η Ελλάδα έχει τις χαμηλότερες τιμές ρεύματος

-Η Ελλάδα έχει τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη επιδοτήσεις στο ρεύμα

-Δεν έχουμε τον υψηλότερο πληθωρισμό στην Ευρώπη, όπως λέγεται, αλλά είμαστε έκτοι στην ΕΕ

-Το 2022 θα είμαστε μία από τις τρεις χώρες με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη και θα έχουμε σωρευτικά μεγαλύτερη ανάπτυξη και από τα πέντε χρόνια της Πρωθυπουργίας του Τσίπρα

Σχετικά Άρθρα