Μητσοτάκης: Στιγμές χαλάρωσης στο Μαράθι Χανίων (εικόνες-vid)

 Μητσοτάκης: Στιγμές χαλάρωσης στο Μαράθι Χανίων (εικόνες-vid)

Στο Μαράθι Χανίων βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριακός Μητσοτάκης λίγο μετά τις 14:30 έφτασε στο αγαπημένο θέρετρο των Μητσοτάκηδων και επιβιβάστηκε σε σκάφος με μέλη της οικογένειάς του και φίλους.

Όπως βλέπετε στα βίντεο και τα στιγμιότυπα που αποκλειστικά κατέγραψε ο φακός του zarpanews.gr, ο πρωθυπουργός, όπως συνήθως, εμφανίστηκε στη δημοφιλή παραλία που ήταν κατάμεστη από κόσμο, χαμογελαστός, ευδιάθετος, με βερμούδα, t-shirt και καπελάκι τζόκεϊ.

Ήταν εξοπλισμένος με τα ειδικά αντιολισθητικά σανδάλια του ανά χείρας, για την διευκόλυνση της περιήγησης στις βραχώδεις ακτές του Ακρωτηρίου.

Πάντως, από Δευτέρα διακοπές «τέλος» καθώς το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε από τους βουλευτές, μέσω του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιάννη Μπούγα, να τερματίσουν τις διακοπές τους την ερχόμενη Κυριακή και από Δευτέρα να είναι στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έλαβαν στα κινητά τους οι βουλευτές, έλεγε: «Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα για τις εργασίες της Βουλής, από 22/8 έως 28/8, θα το λάβετε την ερχόμενη Δευτέρα μετά τη διάσκεψη των προέδρων».

Σχετικά Άρθρα