Φουλ του 8 στο ΤΖΟΚΕΡ: Μοιράζει 8.888.888 ευρώ το βράδυ της Κυριακής – Κατάθεση δελτίου ακόμη και από κινητό τηλέφωνο

 Φουλ του 8 στο ΤΖΟΚΕΡ: Μοιράζει 8.888.888 ευρώ το βράδυ της Κυριακής – Κατάθεση δελτίου ακόμη και από κινητό τηλέφωνο

Ο αριθμός οκτώ πρωταγωνιστεί στο mega τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο μοιράζει 8.888.888 ευρώ το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται για το υψηλότερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού από τον Ιούνιο του 2020.

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν αρχίσει, ήδη, να καταθέτουν τα δελτία τους για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 8.888.888 ευρώ. Για εκείνους που βρίσκονται ακόμη σε διακοπές, η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να γίνει διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr ή του TZOKER App, από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους.

Όσοι θέλουν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ online, μπαίνουν στο tzoker.gr ή κατεβάζουν την ανανεωμένη εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, κάνουν εγγραφή και στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους.  Μπορούν, μάλιστα, να επιλέξουν τη συμμετοχή σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο, για να συνεχίσουν να διεκδικούν τα έπαθλα του παιχνιδιού, από όπου κι αν βρίσκονται.  Η επιλογή του πακέτου συνεχόμενων κληρώσεων μπορεί να γίνει με βάση τον αριθμό των κληρώσεων ή το χρονικό διάστημα που επιθυμεί κάποιος.

Κατάθεση δελτίων έως την Κυριακή στις 21:30 

Μέσω διαδικτύου είχαν κατατεθεί τα δύο από τα οκτώ τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισαν από 17.466 ευρώ, την περασμένη Πέμπτη.

Η επόμενη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 22:00, με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται μισή ώρα νωρίτερα.

Η κατάθεση δελτίου μέσα από το tzoker.gr και το TZOKER App, γίνεται εύκολα και γρήγορα. Οι παίκτες, μεταξύ άλλων, μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Επιπλέον, ενημερώνονται για τις προσφορές του παιχνιδιού και τα αποτελέσματα των κληρώσεων, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 τόσο στο tzoker.gr όσο και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Σχετικά Άρθρα