Μίλησαν Μάγκας – Μπιμπίλας μετά την επίμαχη ανάρτηση για το θάνατο που προκάλεσε σάλο

 Μίλησαν Μάγκας – Μπιμπίλας μετά την επίμαχη ανάρτηση για το θάνατο που προκάλεσε σάλο

Ο Γιώργος Μάγκας, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα χθες ότι έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην κοινή γνώμη, αναφέροντας ότι σκέφτεται να του κάνει μήνυση. «Σκέφτομαι να κάνω μήνυση… Δεν είναι κακό παιδί ο Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα το πράγμα που έκανες, σκότωσε όλο τον κόσμο…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μάγκας.

«Ο Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά πράγματα… Δεν ξέρω πού το βρήκε αυτό, πρέπει να τον ρωτήσετε. Στενοχώρησε την Ελλάδα στενοχώρησε την Ευρώπη, παίρνανε τηλέφωνο μέχρι τη 1 η ώρα τη νύχτα και κλαίγανε οι άνθρωποι. ‘Γιώργο είσαι εσύ; Εγώ είμαι ρε παιδιά, εγώ είμαι ρε παιδιά… εδώ γίνεται χαμός», είπε ο Γιώργος Μάγκας.

«Ο Μπιμπίλας με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε συγγνώμη. Δεν μού είπε πού βρήκε (ότι πέθανε) – Πού το βρήκες εσύ; Ποιος σου είπε αυτό το πράγμα και έγραψες τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει και ο κόσμος εδώ να παίρνει τηλέφωνα να μη σταματάει το τηλέφωνο από Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία;», αναρωτιέται ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση, μού έδωσε κουράγιο πολύ», δήλωσε ο «βασιλιάς του κλαρίνου».

Υπενθυμίζεται ότι χθεσινοβραδινή ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα προκάλεσε σάλο, καθώς ανέφερε πως «ο Γιώργος Μάγκας πέθανε». Ωστόσο όπως ομολόγησε αργότερα με νέα ανάρτηση του έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.

Σχετικά Άρθρα