Κρήτη: Έπεσε σε γκρεμό την ώρα που ξεκλείδωνε το αυτοκίνητο – Η ατυχία που θα τον στοιχειώνει

 Κρήτη: Έπεσε σε γκρεμό την ώρα που ξεκλείδωνε το αυτοκίνητο – Η ατυχία που θα τον στοιχειώνει

Σοβαρό ατύχημα στην Κρήτη, με έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου να τραυματίζεται. Ο γκρεμός που υπήρχε στο σημείο, λίγο έλειψε να γίνει ο τόπος που θα ξεψυχούσε…

Μια άτυχη στιγμή έφερε το ατύχημα στην Κρήτη, με τη ζωή του οδηγού να σώζεται από θαύμα. Ο γκρεμός είχε ύψος 6 μέτρα και ο ίδιος τραυματίστηκε. Την ώρα που ξεκλείδωνε το αυτοκίνητο παραπάτησε και έπεσε στο κενό.

Με τους διασώστες να ειδοποιούνται και να φτάνουν έγκαιρα στο σημείο. Η ζωή του 33χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο, όμως ο ίδιος πρέπει να δείξει υπομονή για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στην περιοχή Αλμυρού του Αγίου Νικολάου Λασιθίου όταν ένας άνδρας ξεκλείδωσε το αυτοκίνητό του προκειμένου να μπει μέσα και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο άτυχος 33χρονος, που είχε παρκάρει κοντά σε γκρεμό, λίγο πριν μπει στο αμάξι του – άγνωστο πως – παραπάτησε και έπεσε στον γκρεμό, που είχε ύψος 6 μέτρα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τον 33χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Οι γιατροί αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες έκριναν την απαραίτητη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες του cretapost.gr, αναφέρουν πως ο 33χρονος φέρει τραύματα και στα δύο του πόδια και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα