Αποκαλύψεις για Τζολί και Πιτ: Ο καβγάς στο τζετ που έληξε τον γάμο και η φράση που εξόργισε την Αντζελίνα

 Αποκαλύψεις για Τζολί και Πιτ: Ο καβγάς στο τζετ που έληξε τον γάμο και η φράση που εξόργισε την Αντζελίνα

Νέες λεπτομέρειες για τον καβγά στο ιδιωτικό τζετ και την ατάκα του Μπραντ Πιτ για ένα από τα παιδιά τους, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο καβγάς του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, που τερμάτισε το γάμο τους, ξεκίνησε όταν εκείνος βγήκε εκτός ελέγχου και είπε ότι ένα από τα έξι παιδιά τους «μοιάζει με παιδί του Κολουμπάιν», σύμφωνα με πρόσφατα αρχεία του FBI.

Έγγραφα που κατέθεσε η Τζολί στις αρχές αναφέρουν ότι η αφορμή για τον μεγάλο καβγά που ξέσπασε στη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού, ήταν μία συγκεκριμένη φράση του Πιτ για ένα από τα παιδιά τους.

Ο 58χρονος ηθοποιός φέρεται να σύγκρινε τον γιο του με τους δράστες του μακελειού στο Λύκειο Κολουμπάιν- μια αιματηρή ένοπλη επίθεση που συνέβη στις 20 Απριλίου 1999. Οι δράστες -δυο τελειόφοιτοι μαθητές- δολοφόνησαν 12 μαθητές και έναν δάσκαλο, ενώ είχαν τραυματιστεί 21 επιπλέον άτομα και άλλα τρία στην προσπάθεια να ξεφύγουν από το σχολείο.

Την σύγκριση φέρεται να έκανε, ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, στην διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό τζετ το 2016, με την Αντζελίνα Τζολί να καταθέτει αίτηση διαζυγίου έξι ημέρες αργότερα, όπως δείχνουν τα έγγραφα που εξασφάλισε το Page Six.

Η Τζολί μπόρεσε αμέσως να καταλάβει ότι ο Πιτ «ήταν θυμωμένος» στην πτήση και τον ρώτησε τι συμβαίνει, σημειώνεται στην σχετική έκθεση.

«Αυτό το παιδί μοιάζει με γαμ***νο παιδί του Κολουμπάιν», φέρεται να ξέσπασε ο Πιτ, κατηγορώντας την τότε σύζυγό του ότι είναι «τρελή» και «καταστρέφει αυτή την οικογένεια».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές σε ποιο από τα έξι παιδιά, που μοιράζεται το πρώην ζευγάρι, αναφερόταν ο Μπραντ Πιτ όταν φέρεται να έκανε τη σύγκριση με τους Έρικ Χάρις και Ντίλαν Κλίμπολντ, τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στο σχολείο του Κολοράντο.

Ωστόσο, πυροδότησε τον άσχημο, βίαιο καυγά που έβαλε τέλος στο γάμο τους, καθώς το ζευγάρι πήγε σε μια τουαλέτα στο πίσω μέρος του ιδιωτικού τζετ για να καβγαδίσει μακριά από τα παιδιά, είπε η Τζολί στους ερευνητές, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Μπραντ Πιτ είχε «καταναλώσει περίπου δύο ή τρία ποτά» – το οποίο «δεν ήταν πολύ αλκοόλ» γι’ αυτόν, υποστήριξε η Τζολί, λέγοντας ότι «τον είχε δει να πίνει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα» στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το Page Six, η Τζολί ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ «άρχισε να της φωνάζει» και στη συνέχεια «την άρπαξε από το κεφάλι, κουνώντας την», πριν χτυπήσει με την γροθιά του «το ταβάνι του αεροσκάφους περίπου τέσσερις φορές».

Στη συνέχεια «την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και φώναζε πράγματα όπως: “Έχεις γαμ***ει αυτή την οικογένεια”», αναφέρεται στην έκθεση.

Δύο από τα παιδιά τους ήταν έξω, κλαίγοντας, και το ένα ρώτησε: «Είσαι καλά, μαμά;».

Στη συνέχεια ο Πιτ έσπρωξε την Τζολί όταν προσπάθησε να τα αγκαλιάσει, και φέρεται να φώναξε: «Όχι, δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή».

Σε εκείνο το σημείο, ένα από τα παιδιά -το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό- φώναξε: «Δεν είναι αυτή, εσύ είσαι, μαλ**α», σύμφωνα με την έκθεση.

Στη συνέχεια ο Πιτ φέρεται να έτρεξε προς το παιδί, αλλά η Τζολί τον συγκράτησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη και τον αγκώνα της.

Σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της πτήσης, σύμφωνα με την αρχική έκθεση του FBI, η Τζολί είπε ότι ο Πιτ την περιέλουσε με μπύρα καθώς προσπαθούσε να κοιμηθεί.

Στο τέλος της πτήσης, η Τζολί ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ δεν άφηνε την οικογένεια να αποβιβαστεί για περίπου 20 λεπτά, αφού του είπε ότι θα πήγαινε τα παιδιά σε ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια για να ξεκουραστούν. Είπε ότι της φώναζε: «Δεν θα πάρεις τα γαμ***να τα παιδιά μου» και ότι την έσπρωξε.

Η Τζολί κατέθεσε φωτογραφίες των φερόμενων τραυμάτων της στο FBI για την έκθεση και επίσης ημερολόγια από τα παιδιά. Ωστόσο, δεν λήφθηκε ποτέ καμία ποινική ενέργεια εναντίον του Πιτ, ο οποίος απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων.

Έξι ημέρες μετά την πτήση, η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με την δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους να συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η ηθοποιός πιστεύεται ότι κατέθεσε αγωγή κατά του FBI τον Απρίλιο – ανώνυμα- ζητώντας έγγραφα σχετικά με μια έρευνα που αφορούσε τον Πιτ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια προσπάθεια να μάθει γιατί δεν ασκήθηκαν ποινικές διώξεις εναντίον του.

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του Πιτ επέμεινε ότι όλα τα μέρη είχαν λάβει αντίγραφα, τονίζοντας ότι η νομική της προσπάθεια να τα πάρει ήταν «μόνο για επίδειξη».

«Όλες αυτές είναι πληροφορίες που είχε ήδη πριν από πεντέμισι χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο», δήλωσε η πηγή.

Χρήστος Σταθόπουλος