Sun: Οι “κρυφές” παραλίες που ανακάλυψε στην Κάρυστο ο Τζόνσον – Πως αντέδρασαν οι ντόπιοι

 Sun: Οι “κρυφές” παραλίες που ανακάλυψε στην Κάρυστο ο Τζόνσον – Πως αντέδρασαν οι ντόπιοι

Ξέγνοιαστος, παρά την την έντονη κριτική από τη Μεγάλη Βρετανία παραμένει ο απερχόμενος βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κάρυστο όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα μαζί με την οικογένειά του.

Η εκδρομή των Johnsons στην Ελλάδα – οι δεύτερες διακοπές τους στο εξωτερικό εδώ και πολλές εβδομάδες – έρχεται μετά το ταξίδι τους στη Σλοβενία για έναν καθυστερημένο μήνα του μέλιτος. Οι ντόπιοι έμειναν έκπληκτοι με την επιλογή του σημείου ηλιοθεραπείας από τους Τζόνσον, καθώς περιέγραψαν τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού ως «ψύχραιμη» καθώς διάβαζε ένα βιβλίο υπό τον καυτό ήλιο ενώ ο γιος του, Γουίλφ, κωπηλατούσε στο κοντινό νερό.

Ένας κάτοικος είπε στη Sun: «Δεν έχω ιδέα πώς ο Μπόρις βρήκε αυτή την παραλία – ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν και η ομάδα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί».

Εν τω μεταξύ, ο Μπόρις Τζόνσον νοίκιασε σπίτι σε οικισμό κοντά στην Κάρυστο και «είναι διακριτικός και προσιτός, κάτι που επιβεβαιώνει ότι περνάει καλά», είπε ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος.

Κι ενώ βρετανική εφημερίδα περιέγραψε ως μυστήριο το «πώς ο Μπόρις Τζόνσον βρήκε ερημικές παραλίες που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν», ο δήμαρχος Καρύστου έδωσε την απάντησή του μιλώντας στην ΕΡΤ: «Ο Μπόρις Τζόνσον εθεάθη στην παραλία Γιαννιτσίου της νότιας Εύβοιας, (πρώην δήμος Μαρμαρίου). Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρύστου προχθές ο Μπόρις Τζόνσον γνώρισε και την παραλία Ποτάμι στον Πλατανιστό, επίσης στη νότια Εύβοια.

«Αναμένεται επίσης στη Μεγάλη ‘Αμμο και βέβαια δοκιμάζει την καρυστινή κουζίνα, αρνί και κατσίκι», πρόσθεσε ο Λευτέρης Ραβιόλος. «Ο τουρισμός στην Εύβοια γνώρισε τα τελευταία χρόνια αλματώδη αύξηση με τη βελτίωση των υποδομών και η επίσκεψη της οικογένειας Τζόνσον συμπίπτει με πληρότητα 100% αλλά φυσικά προκαλεί ευχαρίστηση», ανέφερε τέλος, ο δήμαρχος Καρύστου.

Σχετικά Άρθρα