Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας συγκλονίζει τη Χαλκιδική (vid)

 Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας συγκλονίζει τη Χαλκιδική (vid)

Νέα θλιβερή υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας συγκλονίζει τη Χαλκιδική, με το ανήλικο θύμα σοκαρισμένο, να ξεσπά γι’ αυτό που του συμβαίνει.

Μια 17χρονη κοπέλα, θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) από τον 24χρονο σύντροφό της, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μιλώντας στο GRTimes.gr, ξεσπά και αποκαλύπτει τον εφιάλτη που βιώνει μετά τη διαρροή από εκείνον βίντεο με προσωπικές τους ερωτικές επαφές στο διαδίκτυο. «Είναι φρικτό αυτό που ζω, έχω χάσει την ηρεμία μου, νιώθω ότι με έχει διασύρει ανεπανόρθωτα, ντρέπομαι να βγω από το σπίτι μου», αναφέρει.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προδόθηκαν τα συναισθήματά μου, με διέσυρε, δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω από το σπίτι, δεν έχω κουράγιο, είμαι συντετριμμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκανε κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο. Και όλα αυτά επειδή απλά του ζήτησα να χωρίσουμε», καταγγέλλει το 17χρονο θύμα και ξεσπά σε λυγμούς μιλώντας στο GRTimes.gr.

Η γνωριμία τους, όπως εξηγεί η κοπέλα, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες. Εκείνη, όπως σημειώνει, ήταν ερωτευμένη μαζί του, ενώ για τη σχέση αυτή, επειδή ήταν ανήλικη, είχε ενημερώσει και τη μητέρα της, με την οποία -όπως σημειώνει χαρακτηριστικά- είχε πάντα άριστη σχέση και της έλεγε τα πάντα για τη ζωή της.

Ο νεαρός ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, συμπληρώνει στην αφήγησή της η νεαρή.

Όμως οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως υπογραμμίζει, και ο ενθουσιασμός της γίνεται τελικά απογοήτευση, με εκείνη να αποφασίζει να του ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν.

«Άλλαξαν κάποια πράγματα στον χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά του και αυτό με ξένισε. Τελικά, αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του. Συναντηθήκαμε και του ανακοίνωσα την απόφασή μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε», εξηγεί η 17χρονη.

Εκείνος ανεβάζει στο δικό της λογαριασμό, αποσπώντας τους κωδικούς με πονηρό τρόπο, και κοινοποιεί βίντεο με ερωτικές προσωπικές τους στιγμές.

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Χαλκιδικής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Για την υπόθεση μίλησε αποκλειστικά στο GRTimes ο δικηγόρος της 17χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Δείτε το βίντεο: