Ο Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο- Επίθεση του βρετανικού Τύπου για τις διακοπές εν μέσω κρίσης (εικόνες)

 Ο Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο- Επίθεση του βρετανικού Τύπου για τις διακοπές εν μέσω κρίσης (εικόνες)

Στην χώρα μας εξακολουθεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς μετά τη Νέα Μάκρη, ταξίδεψε στην Κάρυστο, ωστόσο η “ανεμελιά” του, ενώ η Βρετανία και το κόμμα του αναζητούν πρωθυπουργό και η ενεργειακή κρίση “φουντώνει” γίνεται κεντρικό θέμα στον Τύπο.

Ενώ τα φορτηγά έχουν ήδη μεταβεί στην Ντάουνινγκ Στριτ για να μεταφέρουν τα πράγματα του απερχόμενου πρωθυπουργού της Βρετανίας, ο ίδιος ο Μπόρις Τζόνσον δεν βρίσκεται στην κατοικία του αλλά απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας, όσο πλησιάζει η αλλαγή της σκυτάλης για την ηγεσία της χώρας, όταν το κόμμα των Συντηρητικών εκλέξει νέο πρόεδρο, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στη Βρετανία για τις διακοπές του Τζόνσον στην Ελλάδα, ενώ ο απερχόμενος πρωθυπουργός δέχεται πυρά τόσο από τον Τύπο και από το κόμμα των Εργατικών.

Στην Daily Mail αναδημοσιεύονται βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα με σχόλια όπως ότι «ηγείται μιας κυβέρνησης φάντασμα».
Στη Βρετανία υπάρχουν ήδη αρκετές αντιδράσεις, καθώς πολίτες, ΜΜΕ αλλά και άλλοι πολιτικοί επικρίνουν τη στάση του Μπόρις Τζόνσον, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε διακοπές και να απουσιάζει από τη Βρετανία όσο η χώρα πλήττεται από πρωτοφανείς συνθήκες ξηρασίας, εν μέσω ακρίβειας, αλλά και στον απόηχο της πολιτικής κρίσης.

Πηγή: iefimerida.gr- O Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη
Πηγή: Daily Mail- Στο εστιατόριο The Aegean στην Κάρυστο
Την ίδια ώρα τα φορτηγά στην πίσω πλευρά της Downing Str 10 έτοιμα να μεταφέρουν τα πράγματα του απερχόμενου πρωθυπουργού

Σχετικά Άρθρα