Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά είχε ο 33χρονος που εισέβαλε με ΙΧ στο Εφετείο

 Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά είχε ο 33χρονος που εισέβαλε με ΙΧ στο Εφετείο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η υπόθεση του 33χρονου που εισέβαλε χτες το πρωί, 13-8-2022, με το αυτοκίνητό του εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του Εφετείου, στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως στους Αμπελοκήπους, φωνάζοντας ότι έχει ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αναστάτωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε ο 33χρονος, ο οποίος είναι γνωστός στο κοινό, καθώς ήταν παλιότερα παίχτης σε ριάλιτι, είχε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ, κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά και μπήκε στο πάρκινγκ για να παραδοθεί, χωρίς όμως να έχει δώσει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία, σαφείς και κατανοητές εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Ο συλληφθείς, αμέσως μόλις μπήκε με το αυτοκίνητο στο Εφετείο, πήγε στον αστυνομικό φρουρό και δήλωσε ότι ήθελε να παραδοθεί και είχε πολλά χρήματα και ναρκωτικά.

Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή, έγινα πρώτα έρευνα στο αυτοκίνητο για εκρηκτικά, με αρνητικό αποτέλεσμα και μετά ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία βρήκε σε μια βαλίτσα περίπου 1.200.000 ευρώ, και ποσότητα κοκαΐνης, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου στην Ηλιούπολη. Εκεί βρέθηκαν άλλα περίπου 300.000 ευρώ και άλλα πειστήρια.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 1.513.555 ευρώ και 336 δολ. ΗΠΑ, 275 γραμμ. κοκαΐνη, 495,5 γραμμ. κατεργασμένης και 0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης, 131 δισκία ecstasy, 3 φαρμακευτικά δισκία, αυτοκίνητο, πιστόλι κρότου, 267 φυσίγγια κρότου, χρηματοκιβώτιο, 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, 4 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα