ΝΔ: Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση Πολάκη για την ΕΥΠ

 ΝΔ: Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση Πολάκη για την ΕΥΠ

Την απάντηση της ΝΔ, πυροδότησε ένα ποστ του Παύλου Πολάκη όπου έγραψε πως προσυπογράφει την πρόταση του καθηγητή Ακρίτα Καϊδατζή, για επανίδρυση νέας υπηρεσίας πληροφοριών

Ανακοίνωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την ΕΥΠ, εξέδωσε την Κυριακή η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Πολάκης, γράφει ότι προσυπογράφει την πρόταση του καθηγητή Ακρίτα Καϊδατζή, για κατάργηση της ΕΥΠ και απόλυση όλων των υπαλλήλων της υπηρεσίας.

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι πρόκειται για «εξειδίκευση» της στρατηγικής που ξεδίπλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών με τίτλο: Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία.
«Ένα άρθρο που ήρθε απλώς να συμπληρώσει, να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει αντίστοιχες παλαιότερες δηλώσεις του περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας και άλλα παρόμοια», τονίζει η ΝΔ.

Η πρόταση Καϊδατζή και το ποστ Πολάκη

«Προσυπογράφω κύριε καθηγητά του Συνταγματικού Δικαίου!», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στο Facebook αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του κ. Καϊδατζή ο οποίος γράφει τα εξής:

«Και ο πιο καλοπροαίρετος αντιλαμβάνεται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει την ΕΥΠ και να ιδρύσει νέα υπηρεσία πληροφοριών. Και αφού μαζί καταργηθούν όλες οι οργανικές θέσεις της, οι υπάλληλοί της δεν θα προστατεύονται από τη μονιμότητα και θα μπορούν να απολυθούν».

H επίμαχη ανάρτηση

Όθων Παπαδάκης