Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Αν Χεκ – Θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη

 Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Αν Χεκ – Θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χεκ δεν αναμένεται να επιζήσει από το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στις αρχές της εβδομάδας, σύμφωνα με την οικογένειά της.

Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε στο Page Six υπέστη «σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη» λόγω του ατυχήματος και «παραμένει σε κώμα» σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια.

«Εδώ και καιρό ήταν επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της» ανέφερε ο εκπρόσωπός της προσθέτοντας ότι «διατηρείται σε μηχανική υποστήριξη για να διαπιστωθεί εάν κάποια από αυτά είναι βιώσιμα».

Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές της «για τις ευχές και τις προσευχές τους» καθώς και το «αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσοκόμες» που την φροντίζουν μετά το ατύχημά της στις 5 Αυγούστου.

«Η Αν είχε μια τεράστια καρδιά και άγγιζε όποιον συναντούσε με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Πέρα από το εξαιρετικό ταλέντο της, θεωρούσε έργο της ζωής της τη διάδοση της καλοσύνης και της χαράς» κατέληξε ο εκπρόσωπός της. «Θα τη θυμόμαστε για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει πολύ».

Υπενθυμίζεται πως η 53χρονη ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Έλεν ντε Τζένερις «έχασε τις αισθήσεις της πέφτοντας σε κώμα» λίγο αφότου το μπλε Mini Cooper της έπεσε πάνω σε σπίτι στο Λος Άντζελες και τυλίχθηκε στις φλόγες την περασμένη Παρασκευή.

Η πυροσβεστική μετά τον απεγκλωβισμό της ηθοποιού από το φλεγόμενο αυτοκίνητό της
«Έχει μια σημαντική πνευμονική βλάβη που απαιτεί μηχανική υποστήριξη και εγκαύματα που απαιτούν χειρουργική επέμβαση» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος της ηθοποιού τρεις ημέρες μετά το ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας της όμως, έκτοτε άλλαξε δραματικά.

Υπό την επήρεια αλκοόλ η ηθοποιός

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία του Λος Άντζελες έβγαλε ένταλμα για την εξέταση του αίματός της προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης τη στιγμή του δυστυχήματος.

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν χθες στο TMZ πως τα αποτελέσματα της εξέτασης αυτής βγήκαν θετικά και για φαιντανύλη. Ωστόσο, προειδοποίησαν πως η φαιντανύλη μπορεί να χορηγήθηκε στην ηθοποιό στο νοσοκομείο για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πόνου της μετά το ατύχημα.

Διερευνάται για κακούργημα
Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε επίσης ότι η ηθοποιός ίσως κατηγορηθεί για κακούργημα λόγω οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών. Μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι που συγκρούστηκε το αυτοκίνητο ανέφερε πως έπρεπε να αναζητήσει ιατρική περίθαλψη.

Η 53χρονη ηθοποιός υπέστη σοβαρά εγκαύματα λόγω της φωτιάς που ξέσπασε από την έκρηξη. Παραμένει διασωληνωμένη και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα